/DESTINATIONS/AMERICA/TRP3133169348773417216911101132/DESCRIPTION
ΦΥΣΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΦAP ΟYEΣT

Κυλίστε κάτω

Βαθμός δυσκολίας 2 - Σχετικά Εύκολο

Tαξίδια με ελάχιστες δυσκολίες. Τις περισσότερες φορές οι ταξιδιώτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Kαλά, ή τουριστικά ξενοδοχεία, κατάλληλα για τουριστικά γκρουπ, περιοχή με μέτρια τουριστική υποδομή. Σε μερικές περιπτώσεις το υπαλληλικό προσωπικό έχει ελλιπή εκπαίδευση. Πιθανές μεγάλες οδικές διαδρομές.

Αποστολή+Πολιτιστικό Ταξίδι

Ταξίδι εξερεύνησης φυσικών μνημείων, λαών και πολιτισμών κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες καθώς και ταξίδι πολιτισμού με έμφαση σε μνημεία, μουσεία, εθνολογία και λαογραφία.

Αποστολή+Πολιτιστικό Ταξίδι

Ταξίδι εξερεύνησης φυσικών μνημείων, λαών και πολιτισμών κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες καθώς και ταξίδι πολιτισμού με έμφαση σε μνημεία, μουσεία, εθνολογία και λαογραφία.

Ημερες

16 Ημερες

Συμμετοχες

10 - 14 άτομα

Αναχωρηση και διαρκεια

Προς το παρόν δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση για αυτόν τον προορισμό

ΦΥΣΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΦAP ΟYEΣT

Αν ποτέ θαυμάσατε και πέρασε από το μυαλό σας η ιδέα να δείτε από κοντά όλα αυτά τα υπέροχα μέρη, που γυρίζονται εκείνες οι φοβερές διαφημίσεις, με τους καουμπόϊς, τα άλογα και τα κόκκινα τοπία, τότε το μακρινό Φαρ Ουέστ σας περιμένει.
Ινδιάνικα χωριά, βραχογραφίες, έρημοι και εκπληκτικά φυσικά μνημεία, ανταγωνίζονται τις κοσμοπολίτικες πόλεις της Δυτικής Ακτής, όπου κυριαρχεί ο δυναμισμός και η λάμψη του σινεμά. Το μυθικό El Dorado, περιμένει τον ταξιδιώτη για να του δείξει τον μακρινό κόσμο των Ινδιάνικων θρύλων και των πρώτων πιονιέρων της Δύσης σε ένα ταξίδι, με απίστευτες εναλλαγές και ανυπέρβλητο φυσικό κάλλος.
Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να διεισδύσουμε σε βάθος στο Φαρ Ουέστ και να δούμε τα σημαντικότερα φυσικά μνημεία του, που θεωρούνται από τα ωραιότερα του Κόσμου.
Έτσι δεν θα περιοριστούμε μόνο στο Grand Canyon, αλλά και θα επισκεφθούμε μία σειρά από άλλα εθνικά πάρκα, εξίσου σημαντικά, όπως το Zion και το Arches. Θα πάμε σε συναρπαστικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως το Capitol Reef και θα ζήσουμε τη μαγεία των μεγαλουπόλεων της Δυτικής Ακτής. Πρόκειται για ένα ταξίδι τόσο πλούσιο σε εντυπώσεις και σε αξιοθέατα, που λίγα ταξίδια συγκρίνονται μαζί του.
Θα ακολουθήσουμε το πιο πλήρες πρόγραμμα των Δυτικών HΠA. Η διαδρομή είναι έτσι σχεδιασμένη, για να δούμε το Λας Βέγκας, χωρίς όμως να προσθέσουμε άχρηστες ημέρες, αφού δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο, αλλά και να επισκεφθούμε τις μεγαλουπόλεις της Δύσης, να γνωρίσουμε τους πολιτισμούς των Ινδιάνων και κυρίως να μην έχουμε ελεύθερες/κενές ημέρες, όπως όλα τα άλλα προγράμματα.
Θα κάνουμε την ωραιότατη παραλιακή διαδρομή στην Kαλιφόρνια, από το Λος Άντζελες μέχρι το Σαν Φρανσίσκο - κάτι που κανένας δεν κάνει - και θα ταξιδέψουμε σε σωστά επιλεγμένη εποχή για καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες.
Θα έχουμε τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις στο Grand Canyon, για να το απολαύσουμε περισσότερο.
Το ταξίδι περιλαμβάνει αρκετές ήπιες πεζοπορίες, που είναι ο μόνος τρόπος για να απολαύσουμε το μεγαλείο των τοπίων. Επίσης, περιλαμβάνεται το εκπληκτικό Antelope Canyon, αλλά και μία πληθώρα εθνικών πάρκων, που είναι τα ωραιότερα της Αμερικής και είναι αδύνατον να τα επισκεφθεί κάτω από άλλες συνθήκες, σε ένα ταξίδι ο μεμονωμένος ταξιδιώτης.
Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε το γκρουπ να μη τρέχει του σκοτωμού για να δει δέκα πάρκα σε δυο μέρες. Ούτε βέβαια να συμμετέχουν είκοσι και τριάντα άτομα που κάνουν το ταξίδι δυσκίνητο και προβληματικό.
Η αποστολή αυτή είναι σχεδιασμένη για λίγα άτομα, το ανώτερο 14, γιατί μόνον έτσι οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τις ιδιαίτερες διαδρομές της.
Επίσης αποφεύγουμε τόπους και πάρκα όπως το Yellowstone, που "βουλιάζουν" από κόσμο. Γιατί όταν κάποιος ταξιδεύει στην άλλη άκρη του Κόσμου για να απολαύσει την μεγαλειώδη φύση, το τελευταίο που θέλει να δει είναι τεράστια πλήθη που συνωστίζονται στα μονοπάτια για να βγουν φωτογραφίες.
Το ταξίδι σας ανά ημέρα

1η ημέρα

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης/Αθήνας και πτήση για το Λας Βέγκας. Άφιξη το απόγευμα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για βόλτα στις φωταγωγημένη λεωφόρο Strip με τα διάσημα καζίνο. Διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

2η ημέρα

Πρωινή ξενάγηση στο Las Vegas, που βρίσκεται στην καρδιά της ερήμου. Αμέσως μετά, αναχώρηση για το St. George στην Πολιτεία της Γιούτα. Διαδρομή μέσα από περίεργα τοπία και άφιξη στην μικρή πόλη του St George, γνωστή για τη μεγάλη κοινότητα μορμόνων. Θα κάνουμε επίσκεψη στο ναό και το μικρό μουσείο της χειμερινής κατοικίας του Brigham Young, ηγέτη και δεύτερου πρόεδρου της εκκλησίας των μορμόνων. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε στο μικρό χωριό Kanab, δίπλα στο εθνικό πάρκο του Grand Canyon, ένα από τα σημαντικότερα του Κόσμου. Διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

3η ημέρα

Πρωινή αναχώρηση για το κοντινό εθνικό πάρκο Bryce Canyon, που για πολλούς είναι το ωραιότερο από τα εθνικά πάρκα της Αμερικής. Μονοπάτια στριφογυρίζουν ανάμεσα από φυσικούς κόκκινους πέτρινους πύργους και σκουροπράσινες συστάδες πεύκων, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στον επισκέπτη. Αφού πάμε στο ενημερωτικό κέντρο του πάρκου, θα περπατήσουμε μέχρι τους κατακόρυφους γεωλογικούς σχηματισμούς, που θυμίζουν καμπαναριά και γοτθικούς ναούς. Εδώ θα απολαύσουμε και ένα από τα μαγικότερα ηλιοβασιλέματα στο περίφημο “Αμφιθέατρο”. Μεταφορά στο γειτονικό χωριό Bryce. Tακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

4η ημέρα

Σήμερα θα πάρουμε τον Δρόμο 12, έναν από τους ωραιότερους της Βόρειας Αμερικής. Θα διασχίσουμε ερημικές εκτάσεις και θα δούμε τα περίφημα τοπία του Φαρ-Ουέστ με την εναλλαγή δασών και αμμόλοφων και θα περάσουμε από στενούς δρόμους και απότομα φαράγγια. Πρόκειται για μια από τις πιο άγριες αλλά και ωραιότερες γωνιές του Φάρ Ουέστ. Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο εθνικό πάρκο Capitol Reef, όπου θα δούμε τις αρχαίες Ινδιάνικες ζωγραφιές πάνω στους βράχους. Στη συνέχεια, θα φωτογραφήσουμε τις κατάμαυρες ηφαιστειακές εκτάσεις κοντά στο Hanksville. Το απόγευμα, άφιξη στη μικρή πόλη Moab που κατοικείται από Μορμόνους και είναι το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων στην περιοχή. Περιήγηση του γειτονικού πάρκου Canyonlands, με επίσκεψη στη φυσική αψίδα Mesa Arch. Επιστροφή στο Moab. Διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

5η ημέρα

Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε στο εθνικό πάρκο Arches, για να εξερευνήσουμε τον συναρπαστικό κόσμο των φυσικών πέτρινων αψίδων, γεωλογικό φαινόμενο μοναδικό στον Κόσμο. Τεράστιες αψίδες έχουν διαμορφωθεί από την διαβρωτική ενέργεια του ανέμου και δημιουργούν ένα ‘‘εξωγήινο’’ τοπίο. Αποκορύφωμα είναι η πεζοπορία μέχρι τη διάσημη “Εύθραυστη Αψίδα”, από τα πιο πολυφωτογραφημένα αξιοθέατα της Αμερικής. Επιστροφή στο Moab. Διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

6η ημέρα

Αφήνουμε το Moab σήμερα και κατευθυνόμαστε νότια προς την Κοιλάδα των Μνημείων (Monument Valley), γνωστή για τις ινδιάνικες κοινότητες της και για τα συγκλονιστικά τοπία της. Εδώ επικρατούν οι ινδιάνοι Ναβάχο, που θα μας οδηγήσουν μέσα στην κοιλάδα με αυτοκίνητα 4x4. Το απόγευμα συνεχίζουμε για την πόλη Page, κοντά στη λίμνη Powell. Η λίμνη Powell δημιουργήθηκε από το μεγάλο φράγμα του ποταμού Colorado και προσφέρει το αξέχαστο θέαμα των κόκκινων βράχων που αντανακλώνται στα γαλάζια νερά της. Διανυκτέρευση στο Page.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

7η ημέρα

Πρωινή εκδρομή στο καταπληκτικό Antelope Canyon, ένα στενό κατακόκκινο φαράγγι, που αποτελεί έναν από τους πιο περίεργους και σπάνιους γεωλογικούς σχηματισμούς του πλανήτη. Συνεχίζουμε για το συγκλονιστικό Grand Canyon, αλλά από τη νότια πλευρά που προστατεύεται από την UNESCO. Θα περπατήσουμε κατά μήκος του γιγαντιαίου φαραγγιού, για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα που κάθε λεπτό αλλάζει τα χρώματα των πετρωμάτων γύρω μας. Άφιξη στο γειτονικό Tusayan, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

8η ημέρα

Το πρωί θα συνεχίσουμε τη γνωριμία μας με το εκπληκτικό Grand Canyon, και θα αφιερώσουμε όλο το πρωινό στο μοναδικό αυτό θαύμα της φύσης. Θα περπατήσουμε κατά μήκος του Δυτικού άκρου (West Rim), για να έχουμε μια πλήρη άποψη του τοπίου, που αλλάζει κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για προαιρετική πτήση με ελικόπτερο πάνω από το εθνικό πάρκο. Το απόγευμα θα διασχίσουμε την έρημο με κατεύθυνση το Kingman, ακολουθώντας μεγάλα τμήματα του μυθικού Δρόμου 66, όπου θα σταματήσουμε στη διαδρομή για φωτογραφίες. Άφιξη στο Kingman / Lake Havasu και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

9η ημέρα

Μετά το πρωινό, θα διασχίσουμε την περίφημη έρημο Mojave, με κατεύθυνση τις ακτές της Καλιφόρνια και το χαώδες Λος Άντζελες, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αμερικής. Ακολουθώντας τον μυθικό Δρόμο 66, θα σταματήσουμε στη διαδρομή για φωτογραφίες και το απόγευμα θα φτάσουμε στη μεγαλύτερη σε έκταση πόλη του Κόσμου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

10η ημέρα

Πρωινή γνωριμία με το Λος Άντζελες, που έχει ημιτροπικό κλίμα και είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα του κινηματογράφου και της μουσικής, με αποστάσεις απίστευτες. Θα επισκεφθούμε το λαμπερό Χόλυγουντ, και την ομώνυμη λεωφόρο, όπου έχουν αφήσει τα ίχνη τους οι αστέρες του σινεμά, την φημισμένη Λεωφόρο της Δύσης και το ωραιότερο μέγαρο μουσικής στον Κόσμο, το Walt Disney Concert Hall. Το απόγευμα προαιρετική επίσκεψη στα περίφημα Universal Studios, για να δούμε από κοντά πως γυρίζονται οι ταινίες. Μεγάλες ατραξιόν όπως “τα Σαγόνια του Καρχαρία”, ο Κινγκ Κονγκ και άλλα φιλμ θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

11η ημέρα

Συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με το Λος Άντζελες, πηγαίνοντας στο εκκεντρικό όσο και πλούσιο Beverly Hills όπου ζουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη μας. Συνεχίζουμε με την παραλία Malibu, με τις πολυτελείς βίλες πάνω στο κύμα. Το μεσημέρι, αναχώρηση για την πασίγνωστη Σάντα Μπάρμπαρα, πρωτεύουσα της ομώνυμης κομητείας, στην ακτή του Ειρηνικού Ωκεανού. Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι μια από τις πιο κοσμοπολίτικες και γοητευτικές πόλεις της Αμερικής και φημίζεται για τον πλούτο της, τις παραλίες αλλά και για το καλό της κλίμα. Εδώ θα έχουμε χρόνο ναα περπατήσουμε στο κέντρο της πόλης με τα παλιά ισπανικά κτίρια. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Pismo Beach. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

12η ημέρα

Δεύτερη ημέρα στις ακτές της Καλιφόρνια σήμερα και θα ακολουθήσουμε μια από τις ωραιότερες παράκτιες διαδρομές του Κόσμου, τον Πολιτειακό Δρόμο 1, ή αλλιώς El Camino Real, που ακολουθεί κατά μήκος την ακτή. Σε κάποια σημεία ο δρόμος είναι τόσο στενός που απαγορεύεται η προσπέλαση σε μεγάλα οχήματα. Θα περάσουμε τοπία απίστευτα, με κατακόρυφες πλαγιές που χάνονται στα βάθη του ωκεανού, δραματικούς γκρεμούς που στολίζονται από κωνοφόρα και σεκόγιες και απομονωμένες παραλίες όπου βρίσκουν καταφύγιο μεγάλα θαλάσσια θηλαστικά, όπως φώκιες και θαλάσσιοι λέοντες. Στάση στο πολιτειακό πάρκο Piedras Blancas, για να παρατηρήσουμε τις μεγάλες φώκιες-ελέφαντες. Αναλόγως με το χρόνο, θα κάνουμε στάση για να δούμε το Κάστρο του Βαρόνου Hearst. Μετακινούμενοι δίπλα στην ακτή του Ειρηνικού Ωκεανού, θα συνεχίσουμε για το Carmel, μια υπέροχη μικρή παραθαλάσσια πόλη, κτισμένη μέσα στο πράσινο και πόλος έλξης εκατομμυριούχων που εδώ έχουν τις επαύλεις τους. Το απόγευμα θα φτάσουμε το γοητευτικό Monterey, τόπο διαμονής πάμπλουτων Αμερικανών αλλά και διανοούμενων απ’ όλο τον Κόσμο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

13η ημέρα

Πρωινή περιήγηση του Μοντερέυ. Από την εποχή των Ινδιάνων Ohlone, που κατοικούσαν σ’αυτές τις άγριες ακτές από τον 6ο αι. ως την αποικιακή περίοδο, το Μοντερέυ είχε γίνει διάσημο για το φυσικό του λιμάνι. Θα δούμε την ιστορική εκκλησία Presidio του 1795, όπου ήταν και η αρχική έδρα της ιεραποστολής. Συνεχίζουμε για το ονειρικό Σαν Φρανσίσκο, όπου θα φτάσουμε το μεσημέρι. Θα ξεκινήσουμε για μια γνωριμία με την ομολογουμένως ωραιότερη πόλη της Βόρειας Αμερικής. Μεταξύ των άλλων, θα δούμε τον λόφο Telegraph Hill, το εντυπωσιακό Δημαρχείο, τους κεντρικούς δρόμους με τα γραφικά τραμ και την Κινέζικη συνοικία, μεγαλύτερη κινέζικη πόλη εκτός Κίνας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για επίσκεψη στην αποβάθρα Fisherman’s Wharf για να δοκιμάσουμε γιγαντιαία καβούρια, και άλλα θαλασσινά, να επισκεφθούμε κάποιο μουσείο, να κάνουμε αγορές στα πολυκαταστήματα, ή απλώς να κάνουμε βόλτα με τραμ στους πολύχρωμους δρόμους της πιο ζωντανής πόλης των ΗΠΑ. Διανυκτέρευση.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

14η ημέρα

Σήμερα θα περάσουμε την περίφημη γέφυρα Golden Gate και θα κάνουμε στάση για να δούμε αυτό το θαύμα της μηχανικής. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το γειτονικό εθνικό πάρκο Muir Woods, για να περπατήσουμε μέσα στο εντυπωσιακό δασωμένο τοπίο, σε βαθύσκια μονοπάτια και ανάμεσα στις γιγαντιαίες σεκόγιες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Προαιρετικά επίσκεψη με σκάφος για το κοσμοπολίτικο Sausalito, με τις αίθουσες τέχνης και τα κομψά εστιατόρια. Αν κάνετε αυτή την εκδρομή προτείνουμε επιστροφή στο Σαν Φρανσίσκο με το καραβάκι της γραμμής για να απολαύσετε τη θέα. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε την πολύχρωμη γκέι γειτονιά Castro. Διανυκτέρευση.
Σημείωση: Σήμερα είναι η ημέρα που προτείνεται η προαιρετική κατάδυση με λευκούς καρχαρίες στα νησιά Farallon.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

15η-16η ημέρα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής, μέσω ενδιάμεσων σταθμών. Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη τη 16η ημέρα.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

Προς το παρόν δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση για αυτόν τον προορισμό

Περιλαμβανονται

 • Aεροπορικά εισιτήρια
 • Oδικές μεταφορές
 • Ξενοδοχεία 4* και στα πάρκα 3*
 • Πρωινό
 • Eίσοδοι μουσείων, μνημείων & εθνικών πάρκων
 • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Φόροι τουριστικών χώρων & πάρκων
 • Aρχηγός από Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ασφάλεια ιατρικής κάλυψης
 • Αχθοφορικά στα ξενοδοχεία
 • Έντυπο ιστορικό υλικό
 • Φ.Π.A.

Δεν περιλαμβανονται

 • Φόροι αεροδρομίων*
 • Επίναυλοι καυσίμων*
 • Έξοδα E.S.T.A*.
 • Φιλοδωρήματα οδηγών & ξεναγών
 • Γεύματα
 • Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
 • Οτιδήποτε προαιρετικό
Τι πρεπει να περιμενετε απο αυτο το ταξιδι
 • Το ταξίδι αυτό έχει σύγχρονα αξιοθέατα και πολλά φυσικά μνημεία και εθνικά πάρκα, κάποια από τα οποία απαιτούν πεζοπορία σε μονοπάτια.
 • Εύκολες διαδρομές σε ωραιότατα τοπία.
 • Κάποιες διαδρομές είναι μεγάλες.
 • Οι μετακινήσεις γίνονται με μικρό λεωφορείο 12 - 15 θέσεων, γιατί μόνον έστι μπορούμε να μετακινηθούμε στους στενούς δρόμους των πάρκων και να δούμε πράγματα που οι περισσότεροι δεν βλέπουν.
 • Κάποιες διανυκτερεύσεις γίνονται σε μικρές πόλεις και εθνικά πάρκα.
 • Καλά ξενοδοχεία.
 • Θεαματικές πόλεις και φολκλόρ στις περιοχές των Ινδιάνων.
Τα δυνατα σημεια του ταξιδιου
 • Το μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει τα θεαματικότερα πάρκα των ΗΠΑ με τις μεγαλουπόλεις της Καλιφόρνια.
 • Μικρό και ευέλικτο γκρουπ λίγων ατόμων.
 • Έμπειρος συνοδός με άριστες γνώσεις.
 • Το πιο πλήρες και πιο καλοοργανωμένο πρόγραμμα της Ελληνικής αγοράς.
 • Αποφυγή πάρκων όπως το Yellowstone, που "βουλιάζουν" από κόσμο.
 • Η υπέροχη παράκτια διαδρομή στην Καλιφόρνια.
 • Η γνωριμία με το συναρπαστικό Λος Άντζελες.
 • Η επίσκεψη στο υπέροχο Σαν Φρανσίσκο.
 • Η γνωριμία με τους παράκτιους βιότοπους του Ειρηνικού.
 • Η εκπληκτική διαδρομή στις ερήμους της Γιούτα.
 • Η διανυκτέρευση στο Μοντερέϋ.
 • Η επίσκεψη στο Antelope Canyon.
 • Η επίσκεψη στις φυσικές αψίδες.
 • Η επίσκεψη στο συγκλονιστικό Bryce Canyon.
 • Η επίσκεψη στο μεγαλειώδες Grand Canyon.
 • Πλούσιες και επεξηγηματικές ξεναγήσεις.
 • Μετακινήσεις με μικρό λεωφορείο 12 - 15 θέσεων, γιατί μόνον έτσι μπορούμε να μετακινηθούμε στους στενούς δρόμους των πάρκων και να δούμε πράγματα που οι περισσότεροι δεν βλέπουν.
 • Επισκέψεις σε άγνωστες τοποθεσίες μακριά από τα τουριστικά τετριμμένα.
 • Περιλαμβάνονται οι είσοδοι σε όλα τα εθνικά πάρκα, τα μνημεία και τα μουσεία.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
 • Άνετο και σωστά μελετημένο πρόγραμμα για πλήρη γνωριμία με τις περιοχές που επισκεπτόμαστε.