ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Κανών είναι η μόνη ταξιδιωτική εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα Πολιτιστικά Ταξίδια και τις Γεωγραφικές Αποστολές.
Τα ταξίδια του Κανόνα δεν απευθύνονται σε κοινούς τουρίστες, αλλά περισσότερο σε ταξιδιώτες που έχουν ταξιδιωτική εμπειρία και ανήσυχο πνεύμα.

Αν σας έχουν συναρπάσει τα ταξίδια του Μάρκο Πόλο και του Λίβινγκστον, αν έχετε ονειρευτεί τα ταξίδια του Τζακ Λόντον και των εξερευνητών του περασμένου αιώνα, αν έχετε ενθουσιαστεί βλέποντας ντοκιμαντέρ με εξωτικά τοπία, άγνωστες φυλές και περιπέτειες στα πιο απρόσιτα μέρη του πλανήτη, τότε ο Κανών σας περιμένει.

Ο Κανών χρησιμοποιεί πάντα καλά ξενοδοχεία. Σε μέρη όμως που αυτά λείπουν χρησιμοποιεί απο πανσιόν μέχρι αντίσκηνα (περιοχή των Καλάς - Πακιστάν, ποταμός Νίγηρας - Μάλι, νότια Λιβυκή Έρημος, υψίπεδα Νέας Γουϊνέας, Λαντάκ, Κοιλάδα του Όμο - Αιθιοπία, κλπ.).

Οι ξεναγοί στην κάθε χώρα είναι επαγγελματίες και έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενό τους. Οι αρχηγοί-συνοδοί των ταξιδιών είναι πάντα εξειδικευμένοι, με γνώσεις αρχαιολογίας και ιστορίας του τοπικού πολιτισμού.
Τα ταξίδια του Κανόνα δεν είναι συγκρίσιμα, γιατί είναι πιο πλούσια και γεμάτα. Φροντίζουμε να γυρίσετε από ένα ταξίδι έχοντας κάνει όχι μόνο μια επιφανειακή επαφή με την χώρα, αλλά έχοντας γνωρίσει τον πολιτισμό της, έχοντας ανακαλύψει ακόμη και τα άγνωστα μνημεία της, έχοντας γευτεί την ατμόσφαιρά της και έχοντας αγαπήσει τους ανθρώπους της.

Οι τιμές μπορεί να φαίνονται ακριβότερες, αλλά όπως θα διαπιστώσετε, περιλαμβάνουν πολύ περισσότερες υπηρεσίες. Επίσης πρέπει να έχετε υπόψιν σας, ότι τα κοστολόγια των ταξιδιών του Κανόνα βασίζονται σε λίγα άτομα, επειδή τα γκρουπ είναι μικρά, οπότε είναι λογικό να πληρώνετε την έξτρα υπηρεσία της μη ακύρωσης του ταξιδιού την τελευταία στιγμή, αλλά και την υπηρεσία του να ταξιδεύετε σε μικρά γκρουπ, πάντα με αρχηγό από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή του ταξιδιού.