ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ

Γιατί εμείς στον Κανόνα, έχουμε πάθος με τα ταξίδια. Δεν αντιγράφουμε ταξίδια άλλων εταιρειών, ούτε καταφεύγουμε σε εύκολες λύσεις. Τα ταξίδια είναι το χόμπυ μας, είναι η ζωή μας και παρατήσαμε καλοπληρωμένες και στρωμένες δουλειές, για να μοιραστούμε την αγάπη μας για το ταξίδι μαζί σας.

Γιατί εμείς στον Κανόνα, μελετάμε το ταξίδι, καθόμαστε μπροστά σε υπολογιστές, με ανοιγμένους χάρτες και βιβλία ολόκληρα μερόνυχτα, ταξιδεύουμε σε μέρη μακρινά για να ελέγξουμε καταστάσεις, δρόμους, ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να μας προτιμούν άνθρωποι ψαγμένοι και ενημερωμένοι, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ήπειρο μέχρι την Κύπρο.

Γιατί εμείς στον Κανόνα, πολύ πριν ασχοληθούμε επαγγελματικά με το ταξίδι, οργώσαμε τον πλανήτη μας, με ένα σακίδιο στην πλάτη και ζήσαμε απίστευτες εμπειρίες, τις οποίες θέλουμε να μοιραστούμε με όλους όσους έρχονται στα ταξίδια μας.

Γιατί ο Κανών δεν απευθύνεται σε τουρίστες, αλλά σε ταξιδιώτες και δεν ασχολείται με την έκδοση εισιτηρίων, τη διοργάνωση διακοπών και τις κοινότυπες εκδρομές.

Γιατί ο Κανών είναι ο μόνος που καθιέρωσε την πολιτική “μικρά γκρουπ-μεγάλα ταξίδια” και έχει γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα, για τα Πολιτιστικά Ταξίδια και τις Γεωγραφικές Αποστολές που οργανώνει.

Γιατί ο Κανών απευθύνεται σε όλους όσους είναι λάτρεις της γνώσης και της περιπέτειας, που καθηλώνονται από τα ντοκιμαντέρ και που ονειρεύονται να γνωρίσουν τόπους μακρινούς, έξω από τα συνηθισμένα.

Γιατί ο Κανών δεν έχει αντιγράψει ποτέ κανέναν, αντίθετα αντιγράφεται κατά κόρον και μάλιστα χωρίς επιτυχία.

Για όλους αυτούς λοιπόν τους λόγους, αλλά και για πολλούς άλλους, είναι καιρός να έρθετε σε επαφή με τον Κανόνα.
Η εμπειρία που θα αποκτήσετε δεν συγκρίνεται με τίποτα!