ONLINE
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τύπος Ταξιδίου
Προορισμός
 
ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ
Το ταξίδι μας, πέρα από τις παλιές ιστορικές πρωτεύουσες της χώρας έχει σαν επίκεντρο τον μαγικό κόσμο των Ιαπωνικών Άλπεων, που με τα φθινοπωρινά τους χρώματα και τα παραδοσιακά χωριά τους χαρίζουν μια μοναδική ταξιδιωτική εικόνα. 
Ένα ασύλληπτο ταξίδι στα ωραιότερα φθινοπωρινά τοπία μιας χώρας γνωστής  σε όλους μας, αλλά που μόνο λίγοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να  γνωρίσουν.
14 ημέρες
4.980 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

5 - 18 Noε

Από Αθήνα 
Από Θεσσαλονίκη


Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΝ

Το πιο άγνωστο βασίλειο των Ιμαλαΐων. Χιονισμένα βουνά, απάτητες κορυφές, αιωνόβια δάση, Βουδιστικά μοναστήρια και πλούσια λαογραφία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του απρόσιτου αυτού βασίλειου. Μοναδικοί πολιτισμοί ανέγγιχτοι από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, φιλόξενοι άνθρωποι και πανέμορφη φύση συμπληρώνουν την εικόνα αυτού του ταξιδιού στην Στέγη του Κόσμου.
Ένα υπέροχο ταξίδι στο πιο δυσπρόσιτο βασίλειο των Ιμαλαΐων.
Ο Κανών αντιμετωπίζει το Μπουτάν όπως ακριβώς πρέπει: σαν τον πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικό προορισμό στα Ιμαλάια, που δεν του αξίζει να είναι ένα ολιγοήμερο τμήμα ενός γενικότερου ταξιδιού στην περιοχή. Έτσι, θα κάνουμε έναν καλό γύρο της χώρας, περιλαμβάνοντας και τόπους που οι περισσότεροι ταξιδιώτες δεν επισκέπτονται.
Δείτε το πρόγραμμα και θα καταλάβετε γιατί το ταξίδι αυτό είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα της αγοράς.
Το Μπουτάν από μόνο του είναι ένας άλλος πλανήτης και δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σαν ένα απλό κομμάτι σε μια γενικότερη επίσκεψη στα Ιμαλάια. Η χώρα είναι τόσο ενδιαφέρουσα, που χρειάζεται να αφιερωθούν αρκετές ημέρες για να τη γνωρίσει κανείς καλά.
Το Μπουτάν είναι ένα βασίλειο που χρεώνει υποχρεωτικά κάθε ταξιδιώτη με πάνω από 200 δολάρια την ημέρα για την επίσκεψη και την παραμονή του, οπότε αν η διάρκεια του ταξιδιού είναι μεγάλη, το κόστος ανεβαίνει, αν είναι μικρή δεν επαρκεί ο χρόνος. Η διάρκεια του ταξιδιού λοιπόν, έχει υπολογιστεί έτσι ώστε να μην υπερβαίνει τις δέκα ημέρες, αλλά συγχρόνως να είναι και αρκετή για να γυρίσουμε τη χώρα με άνεση.
Πρόκειται για μια πολιτιστική αποστολή για όλους εκείνους που θέλουν επικεντρωθούν και να αφιερώσουν αρκετό χρόνο στο βασίλειο αυτό, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν εικοσαήμερα ταξίδια γυρίζοντας όλες τις χώρες των Ιμαλαΐων, γνωρίζοντας όλα τα αεροδρόμια τους, ανεβοκατεβαίνοντας συνεχώς σε αεροπλάνα και μπερδεύοντας πολιτισμούς και κουλτούρες.

12 ημέρες
3.890 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
15 - 26 Νοε

Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ

Ο Λίβανος επανήλθε στις τουριστικές αγορές, με ρεκόρ αφίξεων τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, οι τουρίστες που τον επισκέπτονται ξεπερνούν τα πέντε εκατομμύρια ετησίως. Η Βηρυτός είναι η δεύτερη πλουσιότερη πόλη της Μέσης Ανατολής μετά το Ντουμπάι και ανακηρύχτηκε κορυφαίος προορισμός από τους New York Times και μια από τις δέκα πιο ζωντανές πόλεις του κόσμου από το Lonely Planet. Και αυτά είναι μόνο η αρχή: Μουσουλμανικά παλάτια, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι παγκόσμιου βεληνεκούς, κοσμοπολίτικη ζωή, φυσικά μνημεία και μεσαιωνικές πόλεις συνθέτουν την εικόνα του μικροσκοπικού αυτού κράτους.

6 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Επόμενη αναχώρηση τον ΟκτώβριοΑπό Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ

Το Πακιστάν είναι μια χώρα χωρίς τουρισμό και δεν έχει διαβρωθεί από τα δυτικά πρότυπα. Πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν θα δείτε τέτοια απουσία δυτικών τουριστών. Οι πολιτικές συγκυρίες, η θρησκεία και το δυσπρόσιτο των περισσότερων περιοχών, έχουν κρατήσει το Πακιστάν μακριά από τις τουριστικές διαδρομές της Ασίας. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα ο επισκέπτης να έρχεται σε επαφή με μια πραγματικότητα που έχει εξαφανιστεί από το μεγαλύτερο μέρος του Κόσμου. Το Πακιστάν είναι ένας “παρθένος” προορισμός που έχει να προσφέρει πάρα πολλά στους ταξιδιώτες: αρχαιότατοι πολιτισμοί, μεσαιωνικές πόλεις, πολύχρωμα παζάρια, ανόθευτος τρόπος ζωής, πολύ φολκλόρ και μεγαλειώδη μνημεία.

12 ημέρες
2.890 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

15 - 26 Νοε
27 Δεκ - 7 Ιαν


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ
16 ημέρες
1.775 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
14 - 29 Οκτ

Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
9 ημέρες
1.680 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
21 - 29 Οκτ


Από Αθήνα
Από ΘεσσαλονίκηΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΤΡΑ
Μια αποστολή σε έναν μακρινό και μοναχικό ωκεάνιο τόπο, δύσκολο στην πρόσβαση, κατάλληλο για ταξιδιώτες και όχι για τουρίστες, που θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές σε απίστευτους αμμόλοφους, απάτητες παραλίες, άγονα βουνά και αλλόκοτα δάση από τα παράξενα δέντρα των Δράκων. Και με πολύ ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του πλανήτη.
10 ημέρες
2.490 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
26 Οκτ - 4 Νοε
Από Αθήνα 
Από Θεσσαλονίκη


ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Ένα ασύλληπτο ταξίδι σε μια ασύλληπτη χώρα!
Το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, η πιο “δύσκολη” χώρα του πλανήτη, μας υποδέχεται για να μας δείξει τους κρυφούς της θησαυρούς. Ανέγγιχτη από το δυτικό τρόπο ζωής και με ένα δικό της ιδιότυπο καθεστώς, η Σαουδική Αραβία έχει να επιδείξει εκπληκτικά μνημεία και μουσεία. 
10 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Λόγω των κλιματικών συνθηκών η επόμενη αναχώρηση προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο

Από Αθήνα 
Από Θεσσαλονίκη


ΚΑΣΜΙΡ & ΛΑΝΤΑΚ: Η ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ

Απρόσιτα οροπέδια, πυκνά δάση, ορμητικά ποτάμια και ορεινές έρημοι συνθέτουν τον γεωγραφικό χώρο του Κασμίρ και του Λαντάκ στα σύνορα Ινδιών, Πακιστάν και Κίνας, στην καρδιά των Ιμαλαΐων. Μέσα στα μαγευτικά τοπία, συνυπάρχουν πολιτισμοί αιώνων, βουδιστικά μοναστήρια, θιβετιανά χωριά και ισλαμικές κωμοπόλεις.
Η Κοιλάδα της Αιώνιας Άνοιξης και το Μικρό Θιβέτ είναι οι πόλοι έλξης του μοναδικού αυτού ταξιδιού, που δεν θα ήταν πλήρες, χωρίς τις ασύλληπτες διαδρομές που συνδέουν τα μακρινά αυτά βασίλεια. Οι διαδρομές αυτές επιτρέπουν στον ταξιδιώτη να διασχίσει την οροσειρά των Ιμαλαΐων, από τα δυτικά, στην κοιλάδα του Κασμίρ μέχρι τα οροπέδια του Θιβέτ.
Πρόκειται για δύο παλιά και άγνωστα βασίλεια των Ιμαλαίων, χαμένα μέσα στην απεραντοσύνη της ψηλότερης οροσειράς του πλανήτη. Η υπογραφή ειρήνης ανάμεσα στην Ινδία και το Πακιστάν, άνοιξε και πάλι τον μαγικό αυτό προορισμό, που λίγοι τυχεροί έχουν επισκεφθεί μέχρι τώρα. Το Κασμίρ, ονομαστό για τα υφάσματα του – τα γνωστά μάλλινα κασμίρ – είναι καταπράσινο με πυκνά δάση όπου κυριαρχούν τα γιγαντιαία πεύκα και τα αιωνόβια έλατα. Πουθενά αλλού δεν συναντάμε ωραιότερα δάση απ’αυτά του Κασμίρ.
Το παραμυθένιο τοπίο συμπληρώνουν αλπικές λίμνες, χιονισμένες βουνοκορφές και γραφικά Ιμαλαϊκά χωριά. Λόγω του κλίματος και των ωραίων τοπίων του, το Κασμίρ ονομάζεται Κοιλάδα της Αιώνιας άνοιξης. Η διαμονή των επισκεπτών γίνεται σε ονειρικά καραβόσπιτα – πλωτά καταλύματα – που μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, όταν το Κασμίρ ήταν τόπος παραθερισμού των Βρετανών αποίκων.
Μία οδική διαδρομή που από πολλούς θεωρείται η ωραιότερη του Κόσμου, οδηγεί από το Κασμίρ, στο Λαντάκ, ένα άλλο αρχαίο βασίλειο των Ιμαλαίων.
Πρόκειται για μια διαδρομή δύσκολη, που διαρκεί δύο μέρες και διασχίζει την οροσειρά των Ιμαλαίων, με μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο καθ’οδόν. Παρ’όλη τη δυσκολία της η διαδρομή αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη, που βλέπει Ιμαλαϊκά τοπία, ξεχασμένα από το χρόνο χωριά, και ένα τρόπο ζωής που δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες.
Το Λαντάκ, που γεωγραφικά και πολιτισμικά είναι τμήμα του Θιβέτ, είναι μία ορεινή έρημος, με γεωλογικούς σχηματισμούς που παραπέμπουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Το Λαντάκ που ονομάζεται και Μικρό Θιβέτ, έχει δεκάδες Βουδιστικά μοναστήρια – όλα σε λειτουργία – με τις πολύχρωμες τελετές τους και τους ασκητικούς Λάμα. Σημειωτέον, ότι σε αντίθεση με το Θιβέτ που έπαθε μεγάλες ζημιές από τους Κινέζους , το Λαντάκ, λόγω της απομόνωσης του, διατήρησε στο ακέραιο τις παραδόσεις και τα έθιμα του, έτσι ώστε σήμερα αν κάποιος θέλει να γνωρίσει την αυθεντική κουλτούρα του Θιβέτ, να επισκέπτεται το Λαντάκ. Όλοι οι ενημερωμένοι ξένοι τουριστικοί οδηγοί, αναφέρουν ότι σήμερα το Λαντάκ είναι πιο Θιβετιανό από το ίδιο το Θιβέτ!
Ο επισκέπτης λοιπόν αυτής της άγνωστης στους πολλούς περιοχής, θα μεταφερθεί στον 15ο αιώνα, θα ακολουθήσει την ωραιότερη διαδρομή της Ασίας, θα θαυμάσει εκπληκτικής αρχιτεκτονικής μοναστήρια, ανθισμένα λιβάδια και Ιμαλαϊκές κορυφές, θα δει από κοντά μοναδικές Βουδιστικές τελετές και θα ζήσει σ’ένα περιβάλλον που έχει δει μόνο σε ντοκιμαντέρ.
Ταξίδι δύσκολο και απαιτητικό, αλλά μοναδικό!

14 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Λόγω των κλιματικών συνθηκών η επόμενη αναχώρηση προγραμματίζεται για τον ΙούλιοΑπό Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ

Ένα οδοιπορικό σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου: Η Περσία του Ξέρξη, των τριών Μάγων, του αποκρυφισμού και των ροδόκηπων. Μια ιστορική και μεγαλειώδης αυτοκρατορία. Eκεί όπου περπάτησε ο Mέγας Aλέξανδρος, απ’ όπου πέρασαν οι ορδές του Tαμερλάνου και όπου ρίζωσε το Iσλάμ. Mεγαλειώδη μνημεία, εκτεταμένες έρημοι, πόλεις με ιστορία χιλιετιών και ένας φιλόξενος λαός περιμένουν τον ταξιδιώτη για να του αποδείξουν ότι οι χίλιες και μία νύχτες είναι πραγματικότητα. Νομάδες που φτιάχνουν καταπληκτικά χαλιά και κληρικοί με τα χαρακτηριστικά τουρμπάνια, είναι μερικά από τα καθημερινά και τυπικά χαρακτηριστικά της Περσίας. Πλούσιο ιστορικό παρελθόν, ένας φιλικότατος λαός και ένα τεράστιο σύνολο καταπληκτικών μνημείων είναι τα πλεονεκτήματά της. Μια χώρα που σχετίζεται με την πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου προς την Ανατολή, αλλά σήμερα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μεγάλου μέρους της Δύσης. Σήμερα, το επίπεδο των υπηρεσιών στη χώρα έχει ανέβει αισθητά. Όλες οι μεγάλες πόλεις έχουν εξαιρετικά ξενοδοχεία. Ωστόσο μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε μια χώρα της Ανατολής και πέρα από τους εκσυγχρονισμούς πρέπει να δίνουμε σημασία σε κάποιους απαράβατους κανόνες. Το θέμα της ένδυσης λόγου χάρη, είναι κάτι για το οποίο κανείς θα πρέπει να ακολουθεί τις τοπικές προσταγές. 
Όλες οι εποχές του χρόνου είναι κατάλληλες για μια επίσκεψη στην Περσία, μια που οι μέσες θερμοκρασίες που έχουν καταγραφεί κυμαίνονται μεταξύ 15 και 30 βαθμών Κελσίου. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως σε μια έκταση τόσο μεγάλη που απλώνεται από την Κασπία ως τον Περσικό κόλπο, το κλίμα δεν είναι ομοιόμορφο. Αντιθέτως, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες από περιοχή σε περιοχή. Τα σημεία που θα επισκεφτούμε όμως, έχουν κλίμα ξηρό με ανεκτές θερμοκρασίες και ελάχιστες βροχές. Ο χειμώνας είναι πάντα κρύος στην Τεχεράνη, αλλά ήπιος νοτιότερα. Το καλοκαίρι είναι μεν ζεστό, αλλά δεν υπάρχει υγρασία κάτι που κάνει το ταξίδι ευκολότερο και πιο άνετο.

10 ημέρες
1.270 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
22 - 31 Οκτ


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΟΙ ΑΠΡΟΣΙΤΕΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ
Χαμένες κοιλάδες στα βάθη των Ιμαλαΐων, θρύλοι που μιλούν για ξεχασμένους λευκούς ανθρώπους μέσα σε ένα ωκεανό Ασιατών και απομονωμένες Βουδιστικές κοινότητες μέσα σε ορεινές ερήμους, παγωμένες οροσειρές και δασωμένα φαράγγια, αποδεικνύουν ότι το μυθικό Σάνγκρι Λα είναι μια πραγματικότητα. Την εικόνα συμπληρώνει το μαγικό Λαντάκ και το απολιθωμένο στο χρόνο παλιό βασίλειο του Ζανσκάρ, με τα δεκάδες Βουδιστικά μοναστήρια του.
16 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Λόγω των κλιματικών συνθηκών η επόμενη αναχώρηση προγραμματίζεται για τον Ιούλιο


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


EVEREST BASE CAMP

Από τις κοιλάδες του Ινδοκαύκασου μέχρι τα οροπέδια της Κίνας και του Θιβέτ, τα Ιμαλάια, εκπέμπουν μία γοητεία στον ταξιδιώτη, τον εξερευνητή και τον ορειβάτη. Πουθενά αλλού στον Κόσμο, δεν συναντάμε τέτοια ποικιλία τοπίων, λαών, γλωσσών και θρησκειών. Και ανάμεσα στα βουνά αυτά, στους παγετώνες και στις σκιερές κοιλάδες, ζουν άνθρωποι ξεχασμένοι, που διατηρούν ανέπαφες συνήθειες και παραδόσεις αιώνων. Καταπράσινα τοπία, ορεινές λίμνες, αιώνια χιόνια από τη μία, ανατολίτικα παζάρια, χρώματα και μυρωδιές, από την άλλη. Εμπειρίες μοναδικές για τους ψαγμένους ταξιδιώτες και όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα. Περνώντας από ορεινές διαβάσεις, που ανοίγουν μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, ο ταξιδιώτης ανακαλύπτει κόσμους χαμένους και μικροσκοπικά βασίλεια, που όλοι δυσκολευόμαστε να βρούμε στο χάρτη. Το Νεπάλ, προορισμός που εξάπτει τη φαντασία, συνδεδεμένο με τα ταξίδια των χίππις στις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και μία παραφιλολογία που μιλάει για φωτισμένους γκουρού, για ανθρώπους που κάνουν θαύματα και για άγνωστα πλάσματα που ζουν εδώ και αιώνες στα χιόνια. Μεσαιωνικά μοναστήρια, χωριά που κρέμονται από γκρεμούς, παλάτια, θησαυροί και πολιτισμοί χιλιετιών, περιμένουν τους ταξιδιώτες. Τα Ιμαλάια είναι ένα μέρος μαγικό: Φιλόξενοι χωρικοί, φυλές που ζουν αποκομμένες από το σύγχρονο πολιτισμό, άνθρωποι συνηθισμένοι στα μεγάλα υψόμετρα, που πολεμούν με τα στοιχεία της φύσης για την επιβίωση. Και παντού ναοί και προσκυνήματα. Σε πυκνά δάση, σε ορεινές άγονες ερήμους, σε πλαγιές, σε κοιλάδες, στις όχθες των ορμητικών ποταμών, η επαφή του ανθρώπου με το θείο είναι έκδηλη. Στις περιοχές αυτές κυριαρχούν οι γίγαντες των βουνών του πλανήτη μας με κορυφαίο το Έβερεστ, που σύμφωνα με το θρύλο κατοικείται από θεότητες.

18 ημέρες
2.485 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

9 - 26 Νοε


Από Αθήνα 
Από Θεσσαλονίκη


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ KARAKORUM
Η αποστολή αυτή είναι από τις πιο περιπετειώδεις, αλλά και τις πιο θεαματικές εμπειρίες ψηλού βουνού στη Γη. Πουθενά αλλού στον πλανήτη μας δεν υπάρχουν τόσο ωραία και μεγαλειώδη τοπία. Μία περιπέτεια στα βάθη της οροσειράς Karakorum, στα σύνορα Πακιστάν-Κίνας, που ξεκινά από το Skardu του Βόρειου Πακιστάν, περνά κάτω από τις κορυφές-πύργους Trango, φτάνει στα παραμυθένια λειβάδια της Concordia, διασχίζει τον παγετώνα Baltoro και καταλήγει στη βάση ανάβασης του περίφημου Κ2, δεύτερης ψηλότερης κορυφής του Κόσμου. Οι βόρειες περιοχές του Πακιστάν, θεωρούνται από τις πιο απομονωμένες και τις πιο άγριες του κόσμου και περιλαμβάνουν μερικά από τα συγκλονιστικότερα ορεινά τοπία του πλανήτη.
20 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Λόγω των κλιματικών συνθηκών η επόμενη αναχώρηση προγραμματίζεται για τον Ιούλιο
Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ

Η χώρα του θρυλικού Σεβάχ του Θαλασσινού είναι ένας τόπος αντιθέσεων: Υπέροχες παραλίες, σαγηνευτικά βουνά, εκτεταμένες έρημοι, καταπράσινες οάσεις, μνημεία και κάστρα συνθέτουν την εικόνα του Σουλτανάτου του Ομάν, της πιο άγνωστης χώρας της Αραβικής Χερσονήσου. Αποκορύφωμα η διανυκτέρευση στην έρημο, κάτω από τα άστρα του νυχτερινού ουρανού και η επίσκεψη στα φιορδ των Στενών του Ορμούζ. 

11 ημέρες
2.175 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

9 - 19 Νοε


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


Ποιοί Είμαστε
Συνειδητοποιημένο Ταξίδι
Τα νέα του Κανόνα
Επικοινωνία
Γιατί με τον Κανόνα
Συχνές Ερωτήσεις
ΚΑΝΩΝ: Τσιμισκή 130,  54621 Θεσσαλονίκη  •  Τηλ.: 2310 237066, 2310 274045 • Fax: 2310 263334 • email: [email protected]
Aριθ. Αδείας ΕΟΤ: 02552    •    ΜΗ.Τ.Ε: 0933Ε61000056500
Γίνετε φίλοι μας: ΚΑΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ    Κάντε μας like  : ΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   
Κανών, Κανόνας, Πολιτιστικά ταξίδια,Γεωγραφικές αποστολές,Γεωγραφία,Περιπέτεια,Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική,Ωκεανία,Πολικές Περιοχές,Καππαδοκία,Μικρά Ασία,Πόντος,Περσία,Βίβλος,Ιορδανία,Κασμίρ,Λαντάκ,Ιμαλάια,Βενεζουέλα,Χιλή,Νησί Πάσχα,Ινδία,Αιθιοπία,Νείλος,Περού,Αμαζόνιος,Παταγονία,Αργεντινή,Γη Πυρός,Παγετώνες,Μάγια,Γουατεμάλα,Μεξικό,Μαρόκο,Μαρόκο,Καζαμπλάνκα,Σαχάρα,Κεϋλάνη,Σρι Λάνκα,Αμμάν,Τεχεράνη,Τραπεζούντα,Σαμψούντα,Σουμελά,Κερασούντα,Εύξεινος,Μαύρη Θάλασσα.