ONLINE
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τύπος Ταξιδίου
Προορισμός
 
ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ
Το μυθικό Κιλιμάντζαρο, το ψηλότερο βουνό της Αφρικής, γνωστό από τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ, περιμένει τους τολμηρούς, που θέλουν να το κατακτήσουν. Σχετικά εύκολο βουνό, χωρίς τεχνικές δυσκολίες, προσελκύει πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο. Ανεβαίνοντας, ο ορειβάτης, θα διασχίσει περίεργα τροπικά δάση και σεληνιακά τοπία, για να φτάσει στην κορυφή, που κρατά χιόνια όλο το χρόνο. Η αποστολή συμπληρώνεται με ένα απολαυστικό σαφάρι, τον σημαντικότερο λόγο δηλαδή, που κάποιος επισκέπτεται την Ανατολική Αφρική.
14 ημέρες
3.290 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
14 - 27 Νοε
Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΤΣΑΝΤ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΑΧΑΡΑ & ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ENNEDI
Η Δημοκρατία του Τσαντ, μια εντελώς άγνωστη χώρα της Αφρικής, που αποτελεί την μετάβαση από τις σαβάνες του Νότου στις ερήμους του Βορρά, είναι ο προορισμός αυτής της μοναδικής αποστολής, για να δούμε τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της Σαχάρας: Περιοχές δυσπρόσιτες και απομονωμένες που αποκαλύπτουν την εξωπραγματική ομορφιά τους μόνο σε ελάχιστους και αποφασισμένους ταξιδιώτες. 
Το ταξίδι αυτό, που μόνο με ντοκιμαντέρ μπορεί να συγκριθεί, είναι μόνο για λίγους και συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες, που θα θυσιάσουν τις ανέσεις τους για να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες στις πορτοκαλί ερήμους του συγκλονιστικού υψιπέδου Ennedi, μιας από τις πιο δύσκολα προσεγγίσιμες περιοχές του πλανήτη. 
18 ημέρες
4.980 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
20 Δεκ -  6 Ιαν

Από Αθήνα 
Από Θεσσαλονίκη


ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΝΑΜΙΜΠΙΑ

Ξεχάστε τους άλλους προορισμούς σαφάρι της Αφρικής. Το ταξίδι αυτό αντιμετωπίζει τη Ναμίμπια, όπως ακριβώς είναι: Ένας συγκλονιστικός τόπος, που είναι συγχρόνως και ένας παράδεισος άγριας ζωής. Η Ναμίμπια, είναι συνήθως αδικημένη και αποτελεί τμήμα κάποιων μεγάλων γύρων των χωρών της Νότιας Αφρικής. Η χώρα όμως αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα της κάτω από τον Ισημερινό Αφρικής, γιατί προσφέρει ατέλειωτα παρθένα τοπία, αχανείς ερήμους και σαβάνες, την πιο πλούσια άγρια ζωή της Αφρικής, τεράστιες παραλίες, πρωτόγονες φυλές και μια τουριστική οργάνωση, που οι οι γειτονικές χώρες θα ζήλευαν. 

14 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Covid-19: Προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται ταξίδια σ'αυτόν τον προορισμό.Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΝΑΜΙΜΠΙΑ, ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ, ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΟΚΑΒΑΝΓΚΟ

Ξεχάστε τους άλλους προορισμούς σαφάρι της Αφρικής. Το ταξίδι αυτό αντιμετωπίζει τη Ναμίμπια, όπως ακριβώς είναι: Ένας συγκλονιστικός τόπος, που είναι συγχρόνως και ένας παράδεισος άγριας ζωής. Η Ναμίμπια, είναι συνήθως αδικημένη και αποτελεί τμήμα κάποιων μεγάλων γύρων των χωρών της Νότιας Αφρικής. Η χώρα όμως αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα της κάτω από τον Ισημερινό Αφρικής, γιατί προσφέρει ατέλειωτα παρθένα τοπία, αχανείς ερήμους και σαβάνες, την πιο πλούσια άγρια ζωή της Αφρικής, τεράστιες παραλίες, πρωτόγονες φυλές και μια τουριστική οργάνωση, που οι άλλες Αφρικανικές χώρες θα ζήλευαν. Μαζί της, η γειτονική Μποτσουάνα και το σημαντικότερο αξιοθέατο της: το εσωτερικό Δέλτα του ποταμού Οκαβάνγκο, ένας παράδεισος τροπικής άγριας ζωής, με απίστευτους αριθμούς αφρικανικής πανίδας.

15 ημέρες
5.780 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
10 - 24 Αυγ


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Η Μαδαγασκάρη, ένα από το μεγαλύτερα και γεωγραφικά απομονωμένα νησιά του Κόσμου, εξελίχθηκε υπό ιδιαίτερες συνθήκες, δημιουργώντας καταφύγιο για ενδημικά είδη άγριων ζώων όπως οι περίφημοι λεμούριοι και οι πολύχρωμοι χαμαιλέοντες. Στο νησί ευδοκιμούν γιγαντιαία Baobab, με έξι, από τα συνολικά εννιά γνωστά είδη παγκοσμίως, να βρίσκονται μόνο εδώ. Οι ασυνήθιστοι, όγκοι των δέντρων έχουν δημιουργήσει έξω από τη Morondava, το πιο φημισμένο φυσικό μνημείο της χώρας. Στο εσωτερικό του νησιού θα δούμε τα Εθνικά Πάρκα Ranomafana και Isalo, με απίστευτη βλάστηση και γεωλογικούς σχηματισμούς, όπου ο ήλιος δύει μέσα από το φημισμένο “παράθυρο” και θα ολοκληρώσουμε τη γνωριμία μας με τις μοναδικές εξωτικές ακτές του Ifaty, περνώντας από αλλόκοτα ταφικά μνημεία.

12 ημέρες
2.490 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
24 Ιουλ - 4 Αυγ 

Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ

Ο Δρόμος με τις Χίλιες Κάσμπες και οι μεσαιωνικές πόλεις του Μαρόκου είναι ο στόχος του εξωτικού αυτού ταξιδιού. Μέσα από τις αυτοκρατορικές του πόλεις, το Μαρόκο, ξετυλίγει την μυστηριώδη ομορφιά του, με αποκορύφωμα τα ερημικά τοπία της Σαχάρας και τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα των οχυρωμένων χωριών του Άτλαντα, που όμοια τους δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

12 ημέρες
1.290 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
24 Οκτ - 4 Νοε
Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΚΑΜΠΙΑ

Ένα υπέροχο ταξίδι στο δυτικότερο άκρο της Αφρικής. Δύο χώρες, μια γαλλόφωνη και μια αγγλόφωνη, που κάποτε είχαν απαρτίσει την περίφημη Σενεγαμβία. Εκεί από όπου φορτία σκλάβων έφευγαν για τη Νέα Ήπειρο, σήμερα υπάρχουν μνημεία της UNESCO, που συνδυάζονται με την πολύχρωμη κουλτούρα και τους βιότοπους του Ατλαντικού.

10 ημέρες
2.750 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
18 - 27 Σεπ


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΟΜΟ

Tο Θιβέτ της Aφρικής και τα αρχαία Aβυσσηνιακά βασίλεια, ο Kοπτικός Mυστικισμός και οι πανάρχαιες παραδόσεις, τα Mεσαιωνικά μνημεία και η σύγχρονη Aφρική, αντικατοπτρίζονται τέλεια στην μακρινή αυτή χώρα που λίγοι ταξιδιώτες μπόρεσαν να επισκεφτούν μέχρι σήμερα. Ένα πλήρες ταξίδι στην Aιθιοπία με επισκέψεις στις πρωτόγονες φυλές του Nότου που μέχρι πρόσφατα ήταν απομονωμένες από τον σύγχρονο κόσμο.
Έχετε πάρει ποτέ μέρος σε ντοκιμαντέρ; Αν νομίζετε ότι η Λίθινη Εποχή δεν υφίσταται, κάνετε λάθος.
Ελάτε μαζί μας στην απίστευτη αυτή χώρα για να ζήσετε από κοντά τους Χριστιανικούς πολιτισμούς των οροπεδίων και το θρύλο της βασίλισσας του Σαβά. Αποκορύφωμα του ταξιδιού, η περιπετειώδης μετακίνησή μας στο Νότο, για να γνωρίσουμε τις πιο πρωτόγονες φυλές της Γης. Ε
μπειρία που δε θα ξεχάσετε ποτέ και που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσετε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί εξαφανίζονται με ταχύτατους ρυθμούς, έτσι ώστε σε λίγα χρόνια θα είναι πια παρελθόν. Το ταξίδι αυτό αξίζει κάθε θυσία και κάθε κόστος και πρέπει να το κάνετε τώρα! Kαι να έχετε υπ’όψιν σας, ότι ο Κανών είναι ο μόνος που κάθε χρόνο στέλνει αποστολές στην Αιθιοπία και μάλιστα στο Νότο.
Το ταξίδι αυτό είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα, γιατί μας φέρνει σε επαφή με έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Μαύρης Ηπείρου.
Καμία σχέση με την Κένυα, ή τη Τανζανία.
Εδώ ξεχνάμε τα πολυτελή lodges και τα ατέλειωτα πάρκα με την άγρια ζωή, που συναντάμε σε άλλες Αφρικανικές χώρες με αναπτυγμένη τουριστική υποδομή. Εδώ κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν για να γνωρίσουμε τον πολιτισμό αυτής της χώρας, που έχει μία ιστορία αιώνων και μία κουλτούρα μοναδική για την Αφρική.
Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη μίας μυθικής χώρας με μαύρους ανθρώπους και απίστευτο πλούτο, πέρα από την Αίγυπτο και τις ερήμους της. Σήμερα οι τυχεροί ταξιδιώτες έρχονται σε επαφή με το θρύλο της περίφημης βασίλισσας του Σαβά, που ταξίδεψε μέχρι τη Γη της Επαγγελίας και γνώρισε τον βασιλιά Σολομώντα, με τον οποίο ξεκίνησε τη δυναστεία που βασίλεψε στην Αιθιοπία μέχρι τις μέρες μας.
Τα ερείπια του παλατιού της θρυλικής βασίλισσας, εξάπτουν την φαντασία, όπως και οι γιγαντιαίες μονολιθικές στήλες της Αξώμης, ενός από τα αρχαιότερα βασίλεια της Αφρικής. Βασίλειο με πολλές επιρροές από την Ελλάδα, όπως μαρτυρούν οι επιγραφές που βρέθηκαν εκεί. Η Χριστιανική τέχνη της Αιθιοπίας είναι εφάμιλλη της Βυζαντινής και έχει δώσει ωραιότατα δείγματα, κυρίως αγιογραφίες και εκκλησιαστικά κειμήλια. Oι καστροπολιτείες των αυτοκρατόρων του Μεσαίωνα και τα μοναστήρια με τα τελετουργικά, που δεν έχουν αλλάξει από την εποχή των Πρωτοχριστιανικών χρόνων, συναγωνίζονται το θαύμα των λαξευτών ναών της Λαλιμπέλα, που προστατεύονται από την UNESCO.
Μία ζωντανή παράδοση χιλιετιών και ένας λαός που στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων στις δύσκολες περιόδους του Ελληνισμού.
Αλήθεια, ποιος γνωρίζει ότι η Αιθιοπία – παρ’όλη τη φτώχεια της - μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, έστειλε χιλιάδες τόνους τροφίμων στην Ελλάδα σαν βοήθεια στους πρόσφυγες;
Επιστέγασμα του καταπληκτικού αυτού ταξιδιού, είναι η επίσκεψη στις πρωτόγονες φυλές στα σύνορα με το Σουδάν. Εδώ βασιλεύει η πραγματική Αφρική σε όλο της το μεγαλείο. Οι ταξιδιώτες ζουν σαν εξερευνητές του περασμένου αιώνα, μετακινούνται με αυτοκίνητα ανωμάλου δρόμου 4x4 και διανυκτερεύουν σε κατασκηνώσεις στην άγρια σαβάνα. Βλέπουν από κοντά τροπικά τοπία, άγρια ζώα και κυρίως γνωρίζουν ανθρώπους που σπάνια βλέπουν λευκούς στα μέρη τους.
Ένα καλειδοσκόπιο φυλών που ζουν ακόμα στη Λίθινη Εποχή, με εκπληκτικά έθιμα, χορούς και τελετές. Υπολογίζεται ότι πάνω από είκοσι φυλές ζουν κάτω από πρωτόγονες συνθήκες, ξεχασμένες στα υψίπεδα του Άνω Νείλου, κυρίως γύρω από τον ποταμό Όμο, στη μεθόριο Αιθιοπίας και Σουδάν. Οι περιοχές που καταλαμβάνουν οι φυλές αυτές εκτείνονται ανάμεσα στο 10ο βόρειο παράλληλο και στον Ισημερινό.
Κυριότερες φυλές είναι οι Κάρο, οι Κόνσο, οι Μούρσι, οι Χάμερ, οι Ερμπορέ και οι Σαμάι. Είναι οι μοναδικές, τουλάχιστον προς το παρόν, που έχουν αντικρίσει λευκούς ανθρώπους και που έχουν αρχίσει μια πρωτόγονη μορφή εμπορίου με Αιθίοπες και Σουδανούς. Άλλοι λαοί, όπως οι Ντίνκα, οι Νούμπα και οι Μπούμι, γνωστοί για την κάλυψη των διατροφικών τους αναγκών με αίμα, είναι ακόμα απρόσιτοι. Μόνο κάποιοι ανθρωπολόγοι τους έχουν πλησιάσει.
Η προσέγγιση των φυλών αυτών είναι δύσκολη και περιπετειώδης. Ελάχιστοι κατόρθωσαν να φτάσουν στις περιοχές αυτές, και μόνο μετά από τρεις με τέσσερις μέρες σκληρής οδήγησης μέσα από σαβάνες, δάση και έλη. Οι λαοί αυτοί είναι Νειλωτικής καταγωγής, και στολίζονται με διάφορα αντικείμενα. Πολλοί από αυτούς, κυρίως οι πολεμιστές, κυκλοφορούν γυμνοί, ενώ όλοι τους αρέσκονται στο να βάφουν το σώμα τους.
Οι Κάρο περνούν καρφιά από τα χείλη τους και χαράζουν το δέρμα τους δημιουργώντας διάφορα σχέδια. Τον ίδιο τύπο καλλωπισμού χρησιμοποιούν οι Χάμερ και οι Ερμπορέ. Οι πολεμοχαρείς Μούρσι περνούν μεταλλικά ή ξύλινα αντικείμενα από τις μύτες τους, ενώ οι γυναίκες της φυλής αυτής παραμορφώνουν τα χείλη τους με μεγάλους δίσκους από πηλό. Την ίδια συνήθεια έχουν οι Σούρμα και οι Κιτσέπο του Σουδάν και οι Σάρα της Δημοκρατίας του Τσαντ, που μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες ήταν ανθρωποφάγοι.
H Αιθιοπία βρίσκεται ολόκληρη μέσα στην τροπική ζώνη και η ζέστη είναι δεδομένη καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι θερμοκρασίες λοιπόν δεν είναι συνάρτηση της εποχής, όσο του υψόμετρου.
Η ξηρή περίοδος διαρκεί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, ενώ το υπόλοιπο του χρόνου είναι η περίοδος των βροχών.
Το πλεονέκτημα της ξηρής εποχής είναι η έλλειψη λάσπης στους δρόμους. Η εποχή των βροχών, υπερτερεί στα πράσινα τοπία, τις δροσερότερες θερμοκρασίες στο Βορρά, τους καταρράκτες του Νείλου που είναι στο μέγιστο της ροής τους και την πληθώρα των ζώων στο Νότο. Κατά τη διάρκεια της αποστολής στις φυλές, αχθοφόροι, μάγειρες, συνοδοί και ξεναγοί αναλαμβάνουν να κάνουν το ταξίδι πιο άνετο, ασφαλές και ανέμελο.
Η αποστολή αυτή απευθύνεται σε ταξιδιώτες που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν κάποιες ανέσεις για να κερδίσουν σε εμπειρίες, γνώσεις και παραστάσεις που δεν ξεχνιούνται ποτέ και να έρθουν σε επαφή με ένα κόσμο, που μόνο με ζωντανό μουσείο μπορεί να παρομοιαστεί και που όλοι πιστεύουν ότι βρίσκεται μόνο στα βιβλία.

16 ημέρες
3.560 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

16 - 31 Αυγ

Από Αθήνα
Από Θεσσάλονίκη


ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Σ’αυτό το ταξίδι θα γνωρίσουμε τα μεγάλα γνωστά εθνικά πάρκα της Τανζανίας, με τα αναρίθμητα είδη ζώων. Θα διασχίσουμε τις μεγάλες σαβάνες του Βορρά και θα παρατηρήσουμε την μοναδική άγρια ζωή κάτω από τη σκιά του μυθικού Κιλιμάντζαρο, του ψηλότερου βουνού της Αφρικής, ζώντας από κοντά και αποκομίζοντας εικόνες που γνωρίζουμε μόνο από ντοκιμαντέρ.
Θα συνεχίσουμε για την εξωτική Ζανζιβάρη, με την υπέροχη παλιά Πέτρινη Πόλη που περιλαμβάνεται στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Οι τροπικές κοραλλένιες παραλίες του νησιού χαρακτηρίζονται από πυκνή βλάστηση, έχουν γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, κατάλευκη άμμο και κοκοφοίνικες, δηλαδή το πιο κατάλληλο περιβάλλον για ώρες ηρεμίας και απόλαυσης.


10 ημέρες
2.980 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
22 - 31 Οκτ

Από Αθήνα 
Από Θεσσαλονίκη


ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙ

Το Μαλί εκτείνεται στην περιοχή του πρώην Γαλλικού Σουδάν, από το Σαχέλ μέχρι την καρδιά της Σαχάρας. Το παλιό βασίλειο του Τζεννέ, οι μυστηριώδεις Τουαρέγκ και η φυλή των Ντογκόν είναι αναπόσπαστα κομμάτια ενός μοναδικού ταξιδιού. Η παραμυθένια αρχιτεκτονική του Σαχέλ, ο νωχελικός Νίγηρας που κυλά μέσα από ερήμους και σαβάνες, οι αποικιακές πόλεις του Νότου και οι ζωντανές παραδόσεις της Μαύρης Αφρικής, συμπληρώνουν την εικόνα της εξωτικής αυτής χώρας.

10 ημέρες
2.890 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

21 - 30 Αυγ


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη μίας μυθικής χώρας με μαύρους ανθρώπους και απίστευτο πλούτο, πέρα από την Αίγυπτο και τις ερήμους της. Σήμερα οι τυχεροί ταξιδιώτες έρχονται σε επαφή με το θρύλο της περίφημης βασίλισσας του Σαβά, που ταξίδεψε μέχρι τη Γη της Επαγγελίας και γνώρισε τον βασιλιά Σολομώντα, με τον οποίο ξεκίνησε τη δυναστεία που βασίλεψε στην Αιθιοπία μέχρι τις μέρες μας. 

9 ημέρες
2.350 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
16 - 24 Αυγ
Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΣΟΥΔΑΝ: ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΝΟΥΒΙΑΣ

Οι πολιτισμοί του Άνω Νείλου, οι άγνωστοι Μαύροι Φαραώ, οι τεράστιοι ναοί και το μυστήριο των Πυραμίδων της Νουβίας, είναι μόνο η εισαγωγή στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι: Τα παζάρια, οι άγνωστες φυλές και οι χαμένες στην άμμο αρχαίες πόλεις, συμπληρώνουν την εικόνα του εντυπωσιακού οδοιπορικού στην Αρχαία Νουβία, που θα μας μείνει αξέχαστο.
Ταξίδι μοναδικό, που παραπέμπει στους εξερευνητές και τους περιηγητές των περασμένων αιώνων, για όσους γνωρίζουν τον πλούτο που κρύβει η έρημος του Σουδάν.
Ο Κανών οργανώνει ταξίδια στο Σουδάν από το 1998. Γνωρίζει τι να αποφύγει και που να πάει. Απόδειξη ότι όλοι αντιγράφουν τα προγράμματα του.

11 ημέρες
2.690 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

28 Δεκ - 7 Ιαν


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΝΟΤΙΟ ΜΑΡΟΚΟ & ΔΥΤΙΚΗ ΣΑΧΑΡΑ

Η Μαροκινή Σαχάρα και ο Δρόμος με τις Χίλιες Κάσμπες είναι το επίκεντρο της αποστολής αυτής στον Νότο του Μαρόκου. Ταξίδι ιδιόμορφο και πρωτοπόρο, με εξερευνήσεις απομακρυσμένων οάσεων, επισκέψεις τεράστιων αμμόλοφων και γνωριμία με βερβερικά χωριά του Άτλαντα. Επιστέγασμα η διάσχιση της δυσπρόσιτης Δυτικής Σαχάρας - πρώην Ισπανικής Σαχάρας - μέχρι τα σύνορα της Μαυριτανίας.

12 ημέρες
1.690 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
21 Οκτ - 1 Νοε
Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ: ΓΚΑΝΑ, ΤΟΓΚΟ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΝ

Η μαγεία της Αφρικής σε ένα ασύλληπτο ταξίδι. Μακραίωνη ιστορία, μωσαϊκό φυλών και λαών, παραδοσιακές κουλτούρες, μοναδική αρχιτεκτονική, πλούσιες αγορές, ανυπέρβλητη τοπική τέχνη και πολύχρωμες γιορτές. Ένας συναρπαστικός προορισμός που λίγοι επισκέπτονται και που ανταμείβει τον ταξιδιώτη με ότι πιο ενδιαφέρον έχει να δείξει η Αφρική: Τους μαγικούς φυλετικούς κόσμους και την ανυπέρβλητη Αφρικανική τέχνη της Γκάνα, του Τόγκο και της Δαχομέης.

14 ημέρες
4.690 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

10 - 23 Αυγ


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


Ποιοί Είμαστε
Συνειδητοποιημένο Ταξίδι
Τα νέα του Κανόνα
Επικοινωνία
Γιατί με τον Κανόνα
Συχνές Ερωτήσεις
ΚΑΝΩΝ: Τσιμισκή 130,  54621 Θεσσαλονίκη  •  Τηλ.: 2310 237066, 2310 274045 • Fax: 2310 263334 • email: info@kanon.gr
Aριθ. Αδείας ΕΟΤ: 02552    •    ΜΗ.Τ.Ε: 0933Ε61000056500
Γίνετε φίλοι μας: ΚΑΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ    Κάντε μας like  : ΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   
Κανών, Κανόνας, Πολιτιστικά ταξίδια,Γεωγραφικές αποστολές,Γεωγραφία,Περιπέτεια,Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική,Ωκεανία,Πολικές Περιοχές,Καππαδοκία,Μικρά Ασία,Πόντος,Περσία,Βίβλος,Ιορδανία,Κασμίρ,Λαντάκ,Ιμαλάια,Βενεζουέλα,Χιλή,Νησί Πάσχα,Ινδία,Αιθιοπία,Νείλος,Περού,Αμαζόνιος,Παταγονία,Αργεντινή,Γη Πυρός,Παγετώνες,Μάγια,Γουατεμάλα,Μεξικό,Μαρόκο,Μαρόκο,Καζαμπλάνκα,Σαχάρα,Κεϋλάνη,Σρι Λάνκα,Αμμάν,Τεχεράνη,Τραπεζούντα,Σαμψούντα,Σουμελά,Κερασούντα,Εύξεινος,Μαύρη Θάλασσα.