ONLINE
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τύπος Ταξιδίου
Προορισμός
 
ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ
Το μυθικό Κιλιμάντζαρο, το ψηλότερο βουνό της Αφρικής, γνωστό από τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ, περιμένει τους τολμηρούς, που θέλουν να το κατακτήσουν. Σχετικά εύκολο βουνό, χωρίς τεχνικές δυσκολίες, προσελκύει πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο. Ανεβαίνοντας, ο ορειβάτης, θα διασχίσει περίεργα τροπικά δάση και σεληνιακά τοπία, για να φτάσει στην κορυφή, που κρατά χιόνια όλο το χρόνο. Η αποστολή συμπληρώνεται με ένα απολαυστικό σαφάρι, τον σημαντικότερο λόγο δηλαδή, που κάποιος επισκέπτεται την Ανατολική Αφρική.
14 ημέρες
3.090 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
22 Απρ - 4 Μαϊ

Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΝΑΜΙΜΠΙΑ

Ξεχάστε τους άλλους προορισμούς σαφάρι της Αφρικής. Το ταξίδι αυτό αντιμετωπίζει τη Ναμίμπια, όπως ακριβώς είναι: Ένας συγκλονιστικός τόπος, που είναι συγχρόνως και ένας παράδεισος άγριας ζωής. Η Ναμίμπια, είναι συνήθως αδικημένη και αποτελεί τμήμα κάποιων μεγάλων γύρων των χωρών της Νότιας Αφρικής. Η χώρα όμως αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα της κάτω από τον Ισημερινό Αφρικής, γιατί προσφέρει ατέλειωτα παρθένα τοπία, αχανείς ερήμους και σαβάνες, την πιο πλούσια άγρια ζωή της Αφρικής, τεράστιες παραλίες, πρωτόγονες φυλές και μια τουριστική οργάνωση, που οι οι γειτονικές χώρες θα ζήλευαν. 

14 ημέρες
3.980 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
1 - 14 Μαρ
22 Απρ - 5 Μαϊ


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΝΑΜΙΜΠΙΑ, ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ, ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΟΚΑΒΑΝΓΚΟ

Ξεχάστε τους άλλους προορισμούς σαφάρι της Αφρικής. Το ταξίδι αυτό αντιμετωπίζει τη Ναμίμπια, όπως ακριβώς είναι: Ένας συγκλονιστικός τόπος, που είναι συγχρόνως και ένας παράδεισος άγριας ζωής. Η Ναμίμπια, είναι συνήθως αδικημένη και αποτελεί τμήμα κάποιων μεγάλων γύρων των χωρών της Νότιας Αφρικής. Η χώρα όμως αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα της κάτω από τον Ισημερινό Αφρικής, γιατί προσφέρει ατέλειωτα παρθένα τοπία, αχανείς ερήμους και σαβάνες, την πιο πλούσια άγρια ζωή της Αφρικής, τεράστιες παραλίες, πρωτόγονες φυλές και μια τουριστική οργάνωση, που οι άλλες Αφρικανικές χώρες θα ζήλευαν. Μαζί της, η γειτονική Μποτσουάνα και το σημαντικότερο αξιοθέατο της: το εσωτερικό Δέλτα του ποταμού Οκαβάνγκο, ένας παράδεισος τροπικής άγριας ζωής, με απίστευτους αριθμούς αφρικανικής πανίδας.

15 ημέρες
4.980 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
8 - 22 Φεβ
1 - 14 Μαϊ


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Η Μαδαγασκάρη, ένα από το μεγαλύτερα και γεωγραφικά απομονωμένα νησιά του Κόσμου, εξελίχθηκε υπό ιδιαίτερες συνθήκες, δημιουργώντας καταφύγιο για ενδημικά είδη άγριων ζώων όπως οι περίφημοι λεμούριοι και οι πολύχρωμοι χαμαιλέοντες. Στο νησί ευδοκιμούν γιγαντιαία Baobab, με έξι, από τα συνολικά εννιά γνωστά είδη παγκοσμίως, να βρίσκονται μόνο εδώ. Οι ασυνήθιστοι, όγκοι των δέντρων έχουν δημιουργήσει έξω από τη Morondava, το πιο φημισμένο φυσικό μνημείο της χώρας. Στο εσωτερικό του νησιού θα δούμε τα Εθνικά Πάρκα Ranomafana και Isalo, με απίστευτη βλάστηση και γεωλογικούς σχηματισμούς, όπου ο ήλιος δύει μέσα από το φημισμένο “παράθυρο” και θα ολοκληρώσουμε τη γνωριμία μας με τις μοναδικές εξωτικές ακτές του Ifaty, περνώντας από αλλόκοτα ταφικά μνημεία.

12 ημέρες
2.690 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
24 Δεκ - 4 Ιαν 


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΟΑΣΗ ΣΙΒΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η αιώνια Αλεξάνδρεια, η πόλη των Πτολεμαίων, των Αλεξανδρινών φιλοσόφων και της Πηνελόπης Δέλτα, μια πόλη που για πάνω από 2.300 χρόνια διατηρεί το όνομα και την αρχαία θέση της, γοητεύει τον επισκέπτη με τη νοσταλγική ατμόσφαιρα που αποπνέουν οι δρόμοι της, τα φθαρμένα κτίρια της και τα μνημεία της. Από την άλλη η γεμάτη μυστήριο γοητευτική όαση Σίβα, ο πιο απομονωμένος τόπος της Αιγύπτου, είναι ένας άλλος κόσμος αποκομμένος από το σύγχρονο παρόν. Δυο προορισμοί με έντονη ιστορία που βρίσκονται σε έναν κόσμο που ισορροπεί ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τους Φαραώ, ανάμεσα στη Μεσόγειο και την Αφρική.

7 ημέρες
880 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
16 - 22 Φεβ

Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ

Ο Δρόμος με τις Χίλιες Κάσμπες και οι μεσαιωνικές πόλεις του Μαρόκου είναι ο στόχος του εξωτικού αυτού ταξιδιού. Μέσα από τις αυτοκρατορικές του πόλεις, το Μαρόκο, ξετυλίγει την μυστηριώδη ομορφιά του, με αποκορύφωμα τα ερημικά τοπία της Σαχάρας και τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα των οχυρωμένων χωριών του Άτλαντα, που όμοια τους δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

12 ημέρες
1.280 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
23 Απρ - 4 Μαϊ 
11 - 22 Μαϊ

Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΝΟΤΙΟ ΜΑΡΟΚΟ & ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ

Ο Δρόμος με τις Χίλιες Κάσμπες και οι μεσαιωνικές πόλεις του Μαρόκου είναι ο στόχος του εξωτικού αυτού ταξιδιού. Μέσα από τις αυτοκρατορικές του πόλεις, το Μαρόκο, ξετυλίγει την μυστηριώδη ομορφιά του, με αποκορύφωμα τα ερημικά τοπία της Σαχάρας και τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα των οχυρωμένων χωριών του Άτλαντα, που όμοια τους δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

9 ημέρες
1.090 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
11 - 19 Ιουν

Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΚΑΜΠΙΑ

Ένα υπέροχο ταξίδι στο δυτικότερο άκρο της Αφρικής. Δύο χώρες, μια γαλλόφωνη και μια αγγλόφωνη, που κάποτε είχαν απαρτίσει την περίφημη Σενεγαμβία. Εκεί από όπου φορτία σκλάβων έφευγαν για τη Νέα Ήπειρο, σήμερα υπάρχουν μνημεία της UNESCO, που συνδυάζονται με την πολύχρωμη κουλτούρα και τους βιότοπους του Ατλαντικού.

10 ημέρες
2.750 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
25 Απρ - 4 Μαϊ 


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΟΜΟ

Tο Θιβέτ της Aφρικής και τα αρχαία Aβυσσηνιακά βασίλεια, ο Kοπτικός Mυστικισμός και οι πανάρχαιες παραδόσεις, τα Mεσαιωνικά μνημεία και η σύγχρονη Aφρική, αντικατοπτρίζονται τέλεια στην μακρινή αυτή χώρα που λίγοι ταξιδιώτες μπόρεσαν να επισκεφτούν μέχρι σήμερα. Ένα πλήρες ταξίδι στην Aιθιοπία με επισκέψεις στις πρωτόγονες φυλές του Nότου που μέχρι πρόσφατα ήταν απομονωμένες από τον σύγχρονο κόσμο.
Έχετε πάρει ποτέ μέρος σε ντοκιμαντέρ; Αν νομίζετε ότι η Λίθινη Εποχή δεν υφίσταται, κάνετε λάθος.
Ελάτε μαζί μας στην απίστευτη αυτή χώρα για να ζήσετε από κοντά τους Χριστιανικούς πολιτισμούς των οροπεδίων και το θρύλο της βασίλισσας του Σαβά. Αποκορύφωμα του ταξιδιού, η περιπετειώδης μετακίνησή μας στο Νότο, για να γνωρίσουμε τις πιο πρωτόγονες φυλές της Γης. Ε
μπειρία που δε θα ξεχάσετε ποτέ και που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσετε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί εξαφανίζονται με ταχύτατους ρυθμούς, έτσι ώστε σε λίγα χρόνια θα είναι πια παρελθόν. Το ταξίδι αυτό αξίζει κάθε θυσία και κάθε κόστος και πρέπει να το κάνετε τώρα! Kαι να έχετε υπ’όψιν σας, ότι ο Κανών είναι ο μόνος που κάθε χρόνο στέλνει αποστολές στην Αιθιοπία και μάλιστα στο Νότο.
Το ταξίδι αυτό είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα, γιατί μας φέρνει σε επαφή με έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Μαύρης Ηπείρου.
Καμία σχέση με την Κένυα, ή τη Τανζανία.
Εδώ ξεχνάμε τα πολυτελή lodges και τα ατέλειωτα πάρκα με την άγρια ζωή, που συναντάμε σε άλλες Αφρικανικές χώρες με αναπτυγμένη τουριστική υποδομή. Εδώ κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν για να γνωρίσουμε τον πολιτισμό αυτής της χώρας, που έχει μία ιστορία αιώνων και μία κουλτούρα μοναδική για την Αφρική.
Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη μίας μυθικής χώρας με μαύρους ανθρώπους και απίστευτο πλούτο, πέρα από την Αίγυπτο και τις ερήμους της. Σήμερα οι τυχεροί ταξιδιώτες έρχονται σε επαφή με το θρύλο της περίφημης βασίλισσας του Σαβά, που ταξίδεψε μέχρι τη Γη της Επαγγελίας και γνώρισε τον βασιλιά Σολομώντα, με τον οποίο ξεκίνησε τη δυναστεία που βασίλεψε στην Αιθιοπία μέχρι τις μέρες μας.
Τα ερείπια του παλατιού της θρυλικής βασίλισσας, εξάπτουν την φαντασία, όπως και οι γιγαντιαίες μονολιθικές στήλες της Αξώμης, ενός από τα αρχαιότερα βασίλεια της Αφρικής. Βασίλειο με πολλές επιρροές από την Ελλάδα, όπως μαρτυρούν οι επιγραφές που βρέθηκαν εκεί. Η Χριστιανική τέχνη της Αιθιοπίας είναι εφάμιλλη της Βυζαντινής και έχει δώσει ωραιότατα δείγματα, κυρίως αγιογραφίες και εκκλησιαστικά κειμήλια. Oι καστροπολιτείες των αυτοκρατόρων του Μεσαίωνα και τα μοναστήρια με τα τελετουργικά, που δεν έχουν αλλάξει από την εποχή των Πρωτοχριστιανικών χρόνων, συναγωνίζονται το θαύμα των λαξευτών ναών της Λαλιμπέλα, που προστατεύονται από την UNESCO.
Μία ζωντανή παράδοση χιλιετιών και ένας λαός που στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων στις δύσκολες περιόδους του Ελληνισμού.
Αλήθεια, ποιος γνωρίζει ότι η Αιθιοπία – παρ’όλη τη φτώχεια της - μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, έστειλε χιλιάδες τόνους τροφίμων στην Ελλάδα σαν βοήθεια στους πρόσφυγες;
Επιστέγασμα του καταπληκτικού αυτού ταξιδιού, είναι η επίσκεψη στις πρωτόγονες φυλές στα σύνορα με το Σουδάν. Εδώ βασιλεύει η πραγματική Αφρική σε όλο της το μεγαλείο. Οι ταξιδιώτες ζουν σαν εξερευνητές του περασμένου αιώνα, μετακινούνται με αυτοκίνητα ανωμάλου δρόμου 4x4 και διανυκτερεύουν σε κατασκηνώσεις στην άγρια σαβάνα. Βλέπουν από κοντά τροπικά τοπία, άγρια ζώα και κυρίως γνωρίζουν ανθρώπους που σπάνια βλέπουν λευκούς στα μέρη τους.
Ένα καλειδοσκόπιο φυλών που ζουν ακόμα στη Λίθινη Εποχή, με εκπληκτικά έθιμα, χορούς και τελετές. Υπολογίζεται ότι πάνω από είκοσι φυλές ζουν κάτω από πρωτόγονες συνθήκες, ξεχασμένες στα υψίπεδα του Άνω Νείλου, κυρίως γύρω από τον ποταμό Όμο, στη μεθόριο Αιθιοπίας και Σουδάν. Οι περιοχές που καταλαμβάνουν οι φυλές αυτές εκτείνονται ανάμεσα στο 10ο βόρειο παράλληλο και στον Ισημερινό.
Κυριότερες φυλές είναι οι Κάρο, οι Κόνσο, οι Μούρσι, οι Χάμερ, οι Ερμπορέ και οι Σαμάι. Είναι οι μοναδικές, τουλάχιστον προς το παρόν, που έχουν αντικρίσει λευκούς ανθρώπους και που έχουν αρχίσει μια πρωτόγονη μορφή εμπορίου με Αιθίοπες και Σουδανούς. Άλλοι λαοί, όπως οι Ντίνκα, οι Νούμπα και οι Μπούμι, γνωστοί για την κάλυψη των διατροφικών τους αναγκών με αίμα, είναι ακόμα απρόσιτοι. Μόνο κάποιοι ανθρωπολόγοι τους έχουν πλησιάσει.
Η προσέγγιση των φυλών αυτών είναι δύσκολη και περιπετειώδης. Ελάχιστοι κατόρθωσαν να φτάσουν στις περιοχές αυτές, και μόνο μετά από τρεις με τέσσερις μέρες σκληρής οδήγησης μέσα από σαβάνες, δάση και έλη. Οι λαοί αυτοί είναι Νειλωτικής καταγωγής, και στολίζονται με διάφορα αντικείμενα. Πολλοί από αυτούς, κυρίως οι πολεμιστές, κυκλοφορούν γυμνοί, ενώ όλοι τους αρέσκονται στο να βάφουν το σώμα τους.
Οι Κάρο περνούν καρφιά από τα χείλη τους και χαράζουν το δέρμα τους δημιουργώντας διάφορα σχέδια. Τον ίδιο τύπο καλλωπισμού χρησιμοποιούν οι Χάμερ και οι Ερμπορέ. Οι πολεμοχαρείς Μούρσι περνούν μεταλλικά ή ξύλινα αντικείμενα από τις μύτες τους, ενώ οι γυναίκες της φυλής αυτής παραμορφώνουν τα χείλη τους με μεγάλους δίσκους από πηλό. Την ίδια συνήθεια έχουν οι Σούρμα και οι Κιτσέπο του Σουδάν και οι Σάρα της Δημοκρατίας του Τσαντ, που μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες ήταν ανθρωποφάγοι.
H Αιθιοπία βρίσκεται ολόκληρη μέσα στην τροπική ζώνη και η ζέστη είναι δεδομένη καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι θερμοκρασίες λοιπόν δεν είναι συνάρτηση της εποχής, όσο του υψόμετρου.
Η ξηρή περίοδος διαρκεί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, ενώ το υπόλοιπο του χρόνου είναι η περίοδος των βροχών.
Το πλεονέκτημα της ξηρής εποχής είναι η έλλειψη λάσπης στους δρόμους. Η εποχή των βροχών, υπερτερεί στα πράσινα τοπία, τις δροσερότερες θερμοκρασίες στο Βορρά, τους καταρράκτες του Νείλου που είναι στο μέγιστο της ροής τους και την πληθώρα των ζώων στο Νότο. Κατά τη διάρκεια της αποστολής στις φυλές, αχθοφόροι, μάγειρες, συνοδοί και ξεναγοί αναλαμβάνουν να κάνουν το ταξίδι πιο άνετο, ασφαλές και ανέμελο.
Η αποστολή αυτή απευθύνεται σε ταξιδιώτες που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν κάποιες ανέσεις για να κερδίσουν σε εμπειρίες, γνώσεις και παραστάσεις που δεν ξεχνιούνται ποτέ και να έρθουν σε επαφή με ένα κόσμο, που μόνο με ζωντανό μουσείο μπορεί να παρομοιαστεί και που όλοι πιστεύουν ότι βρίσκεται μόνο στα βιβλία.

16 ημέρες
3.880 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

20 Απρ - 5 Μαϊ


Από Αθήνα
Από Θεσσάλονίκη


ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ: ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΧΕΛ

Η Δημοκρατία του Μαλί, εκτείνεται στην περιοχή του πρώην Γαλλικού Σουδάν, από το Σαχέλ μέχρι την καρδιά της Σαχάρας. Η αχανής αυτή χώρα έχει να προσφέρει στον ταξιδιώτη και τον εξερευνητή μοναδικά τοπία και γνωριμία με τους Αφρικανικούς πολιτισμούς : O νωχελικός Νίγηρας, οι αποικιακές πόλεις του Νότου, και το πολύχρωμο Ισλάμ που παντρεύεται με τις ζωντανές παραδόσεις της Μαύρης Αφρικής. Αν προστεθούν και οι άγνωστες χώρες του πρώην Άνω Βόλτα και της Δαχομέης με τις δεκάδες φυλές, που κρατούν παραδόσεις αιώνων, τότε το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό : ένα ταξίδι ασυνήθιστο και πλούσιο σε μοναδικές εμπειρίες.
Το πρόγραμμα αυτό, έχει καταρτιστεί μετά από συνεχή ταξίδια στη Δυτική Αφρική. Όταν κανείς δεν ήξερε τους Ντογκόν, ή τη Μπουρκίνα Φάσο, ο Κανών όργωνε τις σαβάνες της Δυτικής Αφρικής με πρωτοποριακές αποστολές για ψαγμένους ταξιδιώτες.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ταξιδιού αυτού, είναι η αποφυγή κλασικών πόλεων, που δεν έχουν να πουν τίποτα στον επισκέπτη, όπως το Ντακάρ, ή το Αμπιτζάν. Άλλωστε δεν πάει κανείς στη Δυτική Αφρική, για να δει ουρανοξύστες και τριτοκοσμικές πόλεις χωρίς μνημεία. Πάει για να ζήσει τη μαγεία της Μαύρης Ηπείρου, να δει από κοντά φυλές που δεν τις άγγιξε ο χρόνος και να αποκομίσει εμπειρίες που δεν συγκρίνονται με τίποτα! Και να μη ξεχνάμε, ότι η αποφυγή της Ακτής του Ελεφαντοστού, για παράδειγμα, γίνεται και για την ασφάλεια μας. Ο εμφύλιος έχει χωρίσει αυτή την χώρα στα δύο και τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της, είναι σήμερα απρόσιτα.
Επίσης μεγάλη σημασία έχουν οι διανυκτερεύσεις στην περιοχή των Ντογκόν. Αντί να μένουμε σε κάποιο μακρινό ξενοδοχείο και να κάνουμε ημερήσιες εκδρομές, που διαρκούν ατέλειωτες ώρες, σε άθλιους χωματόδρομους, μένουμε σε κατασκηνώσεις στα χωριά των Ντογκόν, παρέα με τα ταμ-ταμ και τους φιλικούς ιθαγενείς. Περπατούμε ανάμεσα στα σπίτια, βλέπουμε τους οίκους των πνευμάτων, ερχόμαστε σε επαφή με τους γέρους μάγους και ζούμε πράγματα που άλλοι ούτε στα όνειρα τους δεν είδαν!

15 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Προς το παρόν δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση για αυτόν τον προορισμό


Από Aθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη μίας μυθικής χώρας με μαύρους ανθρώπους και απίστευτο πλούτο, πέρα από την Αίγυπτο και τις ερήμους της. Σήμερα οι τυχεροί ταξιδιώτες έρχονται σε επαφή με το θρύλο της περίφημης βασίλισσας του Σαβά, που ταξίδεψε μέχρι τη Γη της Επαγγελίας και γνώρισε τον βασιλιά Σολομώντα, με τον οποίο ξεκίνησε τη δυναστεία που βασίλεψε στην Αιθιοπία μέχρι τις μέρες μας. 

9 ημέρες
2.550 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
20 - 28 Μαϊ
Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΝΟΤΙΟ ΜΑΡΟΚΟ & ΔΥΤΙΚΗ ΣΑΧΑΡΑ

Η Μαροκινή Σαχάρα και ο Δρόμος με τις Χίλιες Κάσμπες είναι το επίκεντρο της αποστολής αυτής στον Νότο του Μαρόκου. Ταξίδι ιδιόμορφο και πρωτοπόρο, με εξερευνήσεις απομακρυσμένων οάσεων, επισκέψεις τεράστιων αμμόλοφων και γνωριμία με βερβερικά χωριά του Άτλαντα. Επιστέγασμα η διάσχιση της δυσπρόσιτης Δυτικής Σαχάρας - πρώην Ισπανικής Σαχάρας - μέχρι τα σύνορα της Μαυριτανίας.

12 ημέρες
1.690 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
6 - 17 Μαρ

Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ: ΓΚΑΝΑ, ΤΟΓΚΟ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΝ

Η μαγεία της Αφρικής σε ένα ασύλληπτο ταξίδι. Μακραίωνη ιστορία, μωσαϊκό φυλών και λαών, παραδοσιακές κουλτούρες, μοναδική αρχιτεκτονική, πλούσιες αγορές, ανυπέρβλητη τοπική τέχνη και πολύχρωμες γιορτές. Ένας συναρπαστικός προορισμός που λίγοι επισκέπτονται και που ανταμείβει τον ταξιδιώτη με ότι πιο ενδιαφέρον έχει να δείξει η Αφρική: Τους μαγικούς φυλετικούς κόσμους και την ανυπέρβλητη Αφρικανική τέχνη της Γκάνα, του Τόγκο και της Δαχομέης.

14 ημέρες
4.590 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

20 Δεκ - 2 Ιαν
13 - 26 Φεβ


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


Ποιοί Είμαστε
Συνειδητοποιημένο Ταξίδι
Τα νέα του Κανόνα
Επικοινωνία
Γιατί με τον Κανόνα
Συχνές Ερωτήσεις
ΚΑΝΩΝ: Τσιμισκή 130,  54621 Θεσσαλονίκη  •  Τηλ.: 2310 237066, 2310 274045 • Fax: 2310 263334 • email: info@kanon.gr
Aριθ. Αδείας ΕΟΤ: 02552    •    ΜΗ.Τ.Ε: 0933Ε61000056500
Γίνετε φίλοι μας: ΚΑΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ    Κάντε μας like  : ΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   
Κανών, Κανόνας, Πολιτιστικά ταξίδια,Γεωγραφικές αποστολές,Γεωγραφία,Περιπέτεια,Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική,Ωκεανία,Πολικές Περιοχές,Καππαδοκία,Μικρά Ασία,Πόντος,Περσία,Βίβλος,Ιορδανία,Κασμίρ,Λαντάκ,Ιμαλάια,Βενεζουέλα,Χιλή,Νησί Πάσχα,Ινδία,Αιθιοπία,Νείλος,Περού,Αμαζόνιος,Παταγονία,Αργεντινή,Γη Πυρός,Παγετώνες,Μάγια,Γουατεμάλα,Μεξικό,Μαρόκο,Μαρόκο,Καζαμπλάνκα,Σαχάρα,Κεϋλάνη,Σρι Λάνκα,Αμμάν,Τεχεράνη,Τραπεζούντα,Σαμψούντα,Σουμελά,Κερασούντα,Εύξεινος,Μαύρη Θάλασσα.