ONLINE
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τύπος Ταξιδίου
Προορισμός
 
ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ & ΤΗΣ ΤΡΑΧΕΙΑΣ ΚΙΛΙΚΙΑΣ
    
Η νότια Μικρά Ασία είναι από τα πιο άγνωστα μέρη της Ανατολικής Μεσογείου: Απέχοντας αρκετά από τα γνωστά θέρετρα που γεμίζουν με κόσμο, έχει κρατήσει την αυθεντικότητα της στα χωριά και τις πολιτείες της. 
Κατοικημένη από διάφορα τουρκικά φύλα, όπως οι Τουρκομάνοι και οι νομάδες Γιουρούκοι, η περιοχή – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – έμεινε εκτός τουριστικών προγραμμάτων. 
Αν και σε μεγάλο μέρος της έχει ζεστό μεσογειακό κλίμα, η οροσειρά του Ταύρου που την τέμνει, την διαχωρίζει από τα υπόλοιπα τουριστικά μέρη της χώρας. Η σημερινή απομόνωση όμως, καθώς και η έλλειψη υποδομών, δεν έχει καμία σχέση με τα αρχαία χρόνια, που η περιοχή γνώρισε μεγάλη ακμή σαν εμπορικό σταυροδρόμι της Μικράς Ασίας και ανέπτυξε πόλεις τεραστίων διαστάσεων. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν εξαιρετικοί αρχαιολογικοί χώροι που είναι δυσπρόσιτοι, αλλά και ιστορικές τοποθεσίες που είναι αποκομμένες και γι’ αυτό επισκέψιμες από λίγους ψαγμένους ταξιδιώτες, που νιώθουν σαν περιηγητές περασμένων αιώνων. 
Τα τελευταία χρόνια η αρχαιολογική σκαπάνη έφερες το φως εκπληκτικά ευρήματα, που σπάνια βλέπουν οι ξένοι επισκέπτες. Αυτά τα ευρήματα λοιπόν και αυτούς τους αρχαιολογικούς χώρους επισκεπτόμαστε μ’ αυτό το λεπτομερές πρόγραμμα. 
Θα κάνουμε λοιπόν, έναν αρχαιολογικό γύρο της οροσειράς του Ταύρου για να δούμε ανυπέρβλητες αρχαίες πόλεις και πρωτοχριστιανικούς τόπους, που κυριαρχούν στις άδειες εκτάσεις της Πισιδίας, της Λυκαονίας, της Τραχείας Κιλικίας και της ορεινής Λυκίας. 
Θα γνωρίσουμε από κοντά αρχαίους πολιτισμούς, που ούτε έχουμε ακούσει ποτέ γι’αυτούς, θα περάσουμε φαράγγια και ακτές και θα περιηγηθούμε σε κάστρα, εκκλησίες, τεμένη και αγορές άλλων εποχών. 
Ένα μοναδικό ταξίδι για λίγους, στην ανεξερεύνητη Μικρά Ασία, μακριά από τις γνωστές αρχαιότητες του Αιγαίου, που μας φέρνει σε επαφή με κολοσσιαία μνημεία, που θα τα θυμόμαστε για πάντα. 

Περίληψη Πρόγραμμα
ανά ημέρα
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Το ταξίδι αυτό έχει πολλούς αρχαιολογικούς χώρους, κάποιοι από τους οποίους απαιτούν πεζοπορία μέσα σε ερείπια.
Διαδρομές σε ωραιότατα τοπία.
Κάποιες διαδρομές είναι μεγάλες και ολοήμερες.
Καλά ξενοδοχεία και γεύματα.
Παλιές και θεαματικές πόλεις με πολλά μνημεία. 
Αξιοθέατα κυρίως Ελληνιστικής, Ρωμαϊκής και Μεσαιωνικής εποχής.
Πόλεις σχετικές με την Ελληνική Ιστορία.
ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Εξερεύνηση άγνωστων αρχαιοτήτων στο καλύτερο και πλουσιότερο πρόγραμμα της Ελληνικής αγοράς. 
Πλούσιες και επεξηγηματικές ξεναγήσεις. 
Περιλαμβάνονται είσοδοι σε δεκαοκτώ αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. 
Ευέλικτες διαδρομές για καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου. 
Πολύ καλά ξενοδοχεία και γεύματα. 
Επίσκεψη στη συγκλονιστική Αντιόχεια της Πισιδίας. 
Έξτρα είσοδος στο φαράγγι της Σέλγης. 
Επίσκεψη στη μεγαλειώδη Σαγαλασσό. 
Επίσκεψη στον Μυστρά της Ανατολής, το Ανεμούριο.
Εξόρμηση στη μαγική Χερσόνησο της Δωρίδος και την αρχαία Κνίδο. 
Επίσκεψη πολλών άγνωστων αρχαιοτήτων.
Εξερεύνηση των αρχαίων Καδυάνδων.
Επίσκεψη στα Λύστρα και τη "Μικρή Καππαδοκία".
Εκδρομή στο Νησί της Κλεοπάτρας. 
Συναρπαστική γνωριμία με την αρχαία Κίβυρα. 
Σωστά μελετημένο πρόγραμμα. 
Έμπειρος συνοδός με άριστες γνώσεις. 
Μικρό και ευέλικτο γκρουπ λίγων ατόμων.
ΧΑΡΤΗΣ GOOGLE
1η ΗΜΕΡΑ  
Συγκέντρωση το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Αθήνας/Θεσσαλονίκης και πτήση για την Αττάλεια της νότιας Τουρκίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
2η ΗΜΕΡΑ 
Νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουμε για μια περιπέτεια στα ορεινά σύνορα της Παμφυλίας με την Πισιδία. Θα φτάσουμε μέχρι το Köprülü Canyon, ένα φαράγγι απίστευτης ομορφιάς, που σχηματίζεται από τον ιστορικό ποταμό Ευρυμέδοντα. Εδώ θα δούμε και τη Ρωμαϊκή γέφυρα του 2ου αι. μ.Χ, που στεφανώνει το φαράγγι και που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα. Θα συνεχίσουμε για την αρχαιοελληνική Σέλγη, μια άγνωστη πόλη με θέατρο και μνημεία που στοιχειώνει τις νότιες υπώρειες του Ταύρου. Σύμφωνα με μια παράδοση των Ελληνιστικών χρόνων, η πόλη ιδρύθηκε από τον μάντη Κάλχα, όταν αυτός βρέθηκε στην περιοχή της Παμφυλίας μετά τη λήξη του Τρωικού πολέμου. Επίσκεψη των κυριότερων μνημείων της Σέλγης:  Το θέατρο, το γυμνάσιο και η Στοά. Μεσημεριανό φαγητό σε κάποιο από τα  τοπικά εστιατόρια που βρίσκονται στις όχθες του Ευρυμέδοντα και φημίζονται για τις πέστροφες τους. Το απόγευμα συνεχίζουμε για τη γειτονική Σίδη, σήμερα μεγάλο τουριστικό κέντρο, για να δούμε το ναό της Αθηνάς και το θέατρο. Θα καταλήξουμε στην Αλάνια (αρχαίο Κορακέσιον). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
3η ΗΜΕΡΑ
Πρωινή  επίσκεψη στο κάστρο και την ακρόπολη της πόλης, σε ένα μεγαλειώδες τοπίο, με θέα τη Μεσόγειο και την σύγχρονη πόλη της Αλάνιας. Συνεχίζουμε και μέσα από τις δασωμένες πλαγιές του Ταύρου, αφήνουμε την Παμφυλία και μπαίνουμε στην Κιλικία. Η διαδρομή μας περνά από πυκνά πευκοδάση, καθώς ο δρόμος ανεβοκατεβαίνει στο βουνό, ενώ πάντα δίπλα μας έχουμε τη γαλάζια Μεσόγειο. Άφιξη και επίσκεψη στο Ανεμούριον, μία στοιχειωμένη πρωτοχριστιανική καστροπολιτεία, που συναγωνίζεται τον Μυστρά σε έκταση και σπουδαιότητα και είναι η νοτιότερη αρχαία πόλη της Μικράς Ασίας, κτισμένη στις απότομες πλαγιές ενός ακρωτηρίου που βλέπει την Κύπρο - μακριά από τις τουριστικές διαδρομές και τα πλήθη των κρουαζιερόπλοιων. Κύρια πηγή της οικονομικής ευημερίας του Ανεμουρίου ήταν το εμπορικό λιμάνι εξαιτίας του οποίου είχε γίνει και σταθμός του οδικού δικτύου. Πρόκειται για αντιπροσωπευτικό παράδειγμα πλούσιας πόλης που παρουσιάζει στοιχεία επαρχιακής αστικοποίησης κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής περιόδου. Θα περιηγηθούμε στον ερειπιώνα της πόλης για να δούμε το θέατρο, τις βασιλικές και τη νεκρόπολη, καθώς και το γειτονικό παράκτιο κάστρο Mamure. Το απόγευμα θα περάσουμε από την αρχαία Κελενδερίδα, η οποία έχει ανασκαφεί ελάχιστα. Άφιξη στην Σελεύκεια της Κιλικίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
4η ΗΜΕΡΑ 
Πρωινή επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο της Σελεύκειας που φιλοξενεί ευρήματα από όλες τις κοντινές αρχαιότητες και αμέσως μετά αναχώρηση βόρεια με κατεύθυνση το Ικόνιο. Θα κινηθούμε μέσα από τις δασωμένες κοιλάδες του Ταύρου και στη διαδρομή μας, θα επισκεφθούμε τα συγκλονιστικά ερείπια του μοναστηριού των Τεσσάρων Ευαγγελιστών στο Alahan. Θα συνεχίσουμε για την Κυλίστρα (αρχαία Λύστρα) και τη λεγόμενη “Μικρή Καππαδοκία”, ένα σύμπλεγμα πολυώροφων τρωγλοδυτικών ερημητηρίων, που σήμερα είναι εγκαταλειμμένα. Επίσκεψη του χώρου και συνεχίζουμε για το Ικόνιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
5η ΗΜΕΡΑ 
Στην πρωινή μας ξενάγηση, θα γνωρίσουμε το Ικόνιο, που θεωρείται η θρησκευτική πρωτεύουσα της χώρας και που είναι το μεγαλύτερο υπαίθριο μουσείο Σελτζουκικής αρχιτεκτονικής στην Τουρκία. Θα καταλήξουμε στο Μουσείο Mevlana που παλαιότερα ήταν Ισλαμικό μοναστήρι και γνωστό για τα τάγματα των Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων. Αμέσως μετά συνεχίζουμε δυτικά για την περιοχή των λιμνών της Μικράς Ασίας και  τη θρυλική Αντιόχεια της Πισιδίας, αρχαία πόλη και σταθμό στις περιοδείες του Απόστολου Παύλου. H ίδρυση της Aντιόχειας της Πισιδίας ανάγεται στον 3ο αι. π.X. και εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα των κτίσεων των Σελευκιδών στις νότιες και νοτιο-ανατολικές περιοχές του βασιλείου τους. Επίσκεψη του χώρου που εντυπωσιάζει με την έκταση του, όσο και με τα μνημεία του. Η Πύλη της Αντιόχειας βρίσκεται στα δυτικά του τείχους της πόλης. Έχοντας τη μορφή τριπλής θριαμβικής αψίδας και πλούσιο γλυπτικό διάκοσμο θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία της πόλης. Ανάμεσα στα ερείπια ξεχωρίζει το λεγόμενο Ιερό του Αυγούστου. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αντιόχειας και χρονολογείται στο πρώτο μισό του 1ου αιώνα. Συνεχίζουμε για την λίμνη του Εγριντίρ, όπου θα επισκεφθούμε την ομώνυμη πόλη και το νησάκι της, όπου πριν την Ανταλλαγή υπήρχε ανθηρή ελληνική κοινότητα. Άφιξη το απόγευμα στη Σαγαλασσό της Πισιδίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
6η ΗΜΕΡΑ 
Mεγάλη η ημέρα μας και σήμερα. Πρωινή επίσκεψη στην εκπληκτική Σαγαλασσό, μια από τις σπουδαιότερες πόλεις της Αρχαιότητας, σύμφωνα με τα ευρήματα που έρχονται συνεχώς στο φως από την σκαπάνη των αρχαιολόγων και που μαρτυρούν τη μνημειακή σημασία της ιστορίας της πόλης κατά την ελληνιστική, ρωμαϊκή, και βυζαντινή περίοδο. Η Σαγαλασσός γνώρισε μεγάλη άνθηση λόγω της ευνοϊκής της θέσης και των άφθονων φυσικών πόρων της. Κατά τους Αυτοκρατορικούς χρόνους η πόλη γνώρισε τη μέγιστη ακμή της και έγινε η ισχυρότερη πόλη της περιοχής. Στο χώρο σώζονται σήμερα σημαντικά οικοδομικά κατάλοιπα των δημόσιων κτηρίων της αρχαίας πόλης, τα οποί και θα επισκεφθούμε στην ξενάγηση μας, όπως η αγορά, το μεγάλο θέατρο και τα μνημειακά νυμφαία της.  Η ιστορική μας διαδρομή συνεχίζεται μέσα από τις εύφορες εκτάσεις της Πισιδίας. Το μεσημέρι θα κάνουμε μια στάση στην αρχαία πόλη Κίβυρα. που αποτελούσε μια περιφερειακή δύναμη στην Ελληνιστική περίοδο, και ιδρύθηκε το 330 π.Χ. Το εκπληκτικό στάδιο, η βουλή, τα λουτρά και το θέατρο διέθεταν όλα μια εντυπωσιακή δομική ακεραιότητα που τους έδωσε τη δυνατότητα να επιβιώσουν μέχρι σήμερα. Το Ωδείο με χωρητικότητα 3.600 ατόμων, είναι παρόμοιο με αυτό του Ηρώδη του Αττικού στην Αθήνα και είναι το σημαντικότερο μνημείο της πόλης, γιατί εκεί βρέθηκε ένα μοναδικό μωσαϊκό που παριστάνει το κεφάλι της μυθικής Μέδουσας. Συνεχίζουμε για την παράκτια Μάκρη της Λυκίας, στα όρια Αιγαίου και Μεσογείου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
7η ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό μας, θα κατευθυνθούμε στην πυκνά δασωμένη ενδοχώρα, για να επισκεφθούμε ακόμα μια ξεχασμένη πόλη που λίγοι γνωρίζουν και ακόμα λιγότεροι επισκέπτονται: Τα Καδύανδα είναι μια αρχαία ελληνική πόλη σκαρφαλωμένη σε ένα απομονωμένο βουνό της Λυκίας.  Τα ερείπια της πόλης είναι παραμελημένα σε αντίθεση με εκείνα της ακτής που τα επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες, αφού στον χώρο έχουν γίνει ελάχιστες επιφανειακές ανασκαφές, με αποτέλεσμα ολόκληρη η πόλη να καλύπτεται από ένα αιωνόβιο πευκοδάσος. Αυτό το δάσος μπορεί να δίνει μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα στον ερειπιώνα των Καδυάνδων, αλλά συγχρόνως τον καταστρέφει κυρίως με τις ρίζες των αιωνόβιων δένδρων που εισχωρούν στους τοίχους και τις θεμελιώσεις. Από την άλλη τα ερείπια είναι ακόμα καλά προστατευμένα κάτω από ένα παχύ μείγμα χώματος και πευκοβελόνων που συσσωρεύονται, εδώ και αιώνες. Η δύσκολη πρόσβαση και η έλλειψη ενδιαφέροντος από την αρχαιολογική υπηρεσία έχουν σαν αποτέλεσμα την παντελή απουσία επισκεπτών, κάτι που κάνει τα Καδύανδα έναν χώρο μοναδικό που κρέμεται από τα σύννεφα στην κυριολεξία. Στην περιήγηση μας θα δούμε ένα ηρώον, την αγορά - πολύ ερειπωμένη - τα υπολείμματα των λουτρών, ένα στάδιο-έκπληξη και ένα θέατρο το οποίο σε αντίθεση με όλα τα άλλα θέατρα που γνωρίζουμε, προσεγγίζεται από πάνω. Το μεσημέρι κατευθυνόμαστε στην παραλία για να επιβιβαστούμε σε καΐκι για μια εξόρμηση στο γειτονικό νησάκι Gemiler. Εδώ υπήρχε κατά την ύστερη Ρωμαϊκή και Βυζαντινή περίοδο η πόλη Σύμβολα, όπου κατά μία εκδοχή είχε αρχικά ταφεί ο Άγιος Νικόλαος, πριν τα λείψανά του μεταφερθούν αργότερα στα Μύρα. Το παραδοσιακό τουρκικό όνομα του νησιού, σημαίνει νησί των πλοίων, το οποίο μπορεί να είναι αναφορά στον ρόλο του Αγίου Νικολάου ως πολιούχου των ναυτικών. Το νησί αναφέρεται επίσης και ως νησί του Αγίου Νικολάου από ναυτικούς, κατά τη μεσαιωνική περίοδο. Επιστροφή στη Μάκρη. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
8η ΗΜΕΡΑ 
Σήμερα το πρωί θα αφήσουμε τη Μάκρη και θα κατευθυνθούμε στον δασωμένο κόλπο Camlik, για να επιβιβαστούμε σε καΐκι για να επισκεφθούμε το λεγόμενο Νησί της Κλεοπάτρας, που σύμφωνα με το θρύλο δώρισε ο Μάρκος Αντώνιος στη βασίλισσα της Αιγύπτου. Η θαλάσσια αυτή βόλτα είναι υπέροχη γιατί το σκάφος διασχίζει έναν κλειστό κόλπο με πευκόφυτες ακτές και θα μας επιτρέψει να γνωρίσουμε το νησί, που είναι και ο τόπος της αρχαίας πόλης Κέδραι. Φτάνοντας, ο επισκέπτης καταλαβαίνει ότι οι Κεδραείς ήταν πρακτικοί άνθρωποι - αφού έκτισαν την πόλη τους σε νησί για καλύτερη προστασία από τους επιδρομείς της ενδοχώρας. Ήταν όμως και θεατρόφιλοι αφού σε μια μικρή σχετικά πόλη, είχαν χτίσει και θέατρο, το οποίο και θα επισκεφθούμε. Το απόγευμα θα φτάσουμε στη Μαρμαρίδα, ένα άλλο μεγάλο τουριστικό κέντρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
9η ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό, θα κάνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στη Χερσόνησο της Δωρίδος: Ένας αραιοκατοικημένος και πυκνά δασωμένος τόπος με πολυσχιδείς ακτές, όπου τα πεύκα φτάνουν μέχρι την παραλία. Φαράγγια και μικρές κοιλάδες που καλύπτονται από ελαιώνες και καλλιέργειες εσπεριδοειδών, συμπληρώνουν την εικόνα. Η διαδρομή μέχρι την Κνίδο είναι πραγματικά μαγική, στο μεγαλύτερο τμήμα της παραθαλάσσια, "τρέχει" παράλληλα με τον Κεραμικό Κόλπο στο βορρά, ή τον Κόλπο της Δωρίδος στο νότο. Τα τοπία αποζημιώνουν και τον πιο δύσκολο περιηγητή που θα επιλέξει να έρθει μέχρι εδώ, επιλογή σπάνια βέβαια, μια και η Κνίδος δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες των ταξιδιωτών στη Μικρά Ασία. Η Κνίδος - που σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, ιδρύθηκε από τους Λακεδαιμονίους, ενώ με τον Στράβωνα  από τους Μεγαρείς - ανήκε στη Δωρική Εξάπολη (μαζί με την Κω και την Αλικαρνασσό, καθώς και τις τρεις πόλεις της Ρόδου, την Ιαλυσό, την Κάμειρο και τη Λίνδο), η οποία έδρευε στο ιερό του Τριοπίου Απόλλωνος στη χερσόνησο της Κνίδου, στην επικράτεια της πόλης (την Κνιδίη). Υπήρξε σημαντικό λιμάνι, επιστημονικό και καλλιτεχνικό κέντρο, ενώ συνδέθηκε με το περίφημο άγαλμα του Πραξιτέλη, την Αφροδίτη της Κνίδου. Η πόλη έχει μια μακρά και πολυτάραχη ιστορία και σήμερα είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς αρχαιολογικούς χώρους της Μεσογείου. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι τα δυο της λιμάνια που την έκαναν ασφαλέστατο ναυτικό καταφύγιο και τα οποία θα δούμε. Θα επισκεφθούμε επίσης το θέατρο και τα ερείπια του ναού της Δήμητρας. Κατά την επιστροφή μας στη Μαρμαρίδα, θα σταθούμε στη μικρή παραθαλάσσια πόλη Datça. Aπόγευμα  ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
10η ΗΜΕΡΑ 
Νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα/ Θεσσαλονίκη το μεσημέρι.
10 Ημέρες
1.430 €
Διαφορά μονόκλινου:
360 €
Ελάχιστες Συμμετοχές:
15 - 22 άτομα
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων:290 €
Ξεκινήστε την ταξιδιωτική
σας εμπειρία εδώ!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ
21 - 30 Οκτ

Από Aθήνα
 
Από Θεσσαλονίκη


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
• Αεροπορικά εισιτήρια 
• Oδικές μεταφορές 
• Ξενοδοχεία 4* 
• Ημιδιατροφή 
• Αρχηγός από την Ελλάδα 
• Επίσημοι ξεναγοί 
• Eίσοδοι μουσείων & μνημείων 
• Eίσοδοι εθνικών πάρκων
• Έντυπο ιστορικό υλικό 
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
• Ασφάλεια ιατρικής κάλυψης 
• Αχθοφορικά στα ξενοδοχεία 
• Φ.Π.Α. 

ΔEN ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
• Φόροι αεροδρομίων* 
• Επίναυλοι καυσίμων* 
• Προσωπικά έξοδα, 
  ποτά, τηλεφωνήματα κλπ 
• Φιλοδωρήματα οδηγών 
  & ξεναγών 
• Οτιδήποτε προαιρετικό 

* Πληρωτέα πριν 
  την αναχώρηση 
  Σύνολο 290 €
   
  Από Θεσσαλονίκη:
  Επιβάρυνση 180 
Ποιοί Είμαστε
Συνειδητοποιημένο Ταξίδι
Τα νέα του Κανόνα
Επικοινωνία
Γιατί με τον Κανόνα
Συχνές Ερωτήσεις
ΚΑΝΩΝ: Τσιμισκή 130,  54621 Θεσσαλονίκη  •  Τηλ.: 2310 237066, 2310 274045 • Fax: 2310 263334 • email: [email protected]
Aριθ. Αδείας ΕΟΤ: 02552    •    ΜΗ.Τ.Ε: 0933Ε61000056500
Γίνετε φίλοι μας: ΚΑΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ    Κάντε μας like  : ΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   
Κανών, Κανόνας, Πολιτιστικά ταξίδια,Γεωγραφικές αποστολές,Γεωγραφία,Περιπέτεια,Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική,Ωκεανία,Πολικές Περιοχές,Καππαδοκία,Μικρά Ασία,Πόντος,Περσία,Βίβλος,Ιορδανία,Κασμίρ,Λαντάκ,Ιμαλάια,Βενεζουέλα,Χιλή,Νησί Πάσχα,Ινδία,Αιθιοπία,Νείλος,Περού,Αμαζόνιος,Παταγονία,Αργεντινή,Γη Πυρός,Παγετώνες,Μάγια,Γουατεμάλα,Μεξικό,Μαρόκο,Μαρόκο,Καζαμπλάνκα,Σαχάρα,Κεϋλάνη,Σρι Λάνκα,Αμμάν,Τεχεράνη,Τραπεζούντα,Σαμψούντα,Σουμελά,Κερασούντα,Εύξεινος,Μαύρη Θάλασσα.