ONLINE
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τύπος Ταξιδίου
Προορισμός
 
ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ (ΑΤΟΜΙΚΟ)
    
Οι θάλασσες του Νότου: Ανοιχτοί ορίζοντες, απεραντοσύνη, και μαγικά νησιά. Η Ταϊτή, η Μοορέα και η Μπόρα Μπόρα, είναι όλα κομμάτια μιας ενότητας που εξάπτει την φαντασία. Οι ιστορίες των πειρατών, των ιθαγενών, οι μαγευτικές παραλίες, οι εξερευνητές του περασμένου αιώνα, συνθέτουν τον απόλυτο παράδεισο της Ωκεανίας. 
Πρώτα από όλα θα κάνουμε μια πλήρη γνωριμία με τη Γαλλική Πολυνησία, μακριά από τα πλήθη των τουριστών. 
Το πρόγραμμα είναι σωστά μελετημένο για ξεκούραστες περιηγήσεις, χωρίς δυσκολίες και με άφθονο ελεύθερο χρόνο, που θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε τις παραδεισένιες παραλίες των νησιών. 
Θα κάνουμε επίσης γεμάτες επισκέψεις στα νησιά της Πολυνησίας και θα μείνουμε σε σωστά επιλεγμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία. 
Το ταξίδι στον Ειρηνικό Ωκεανό, θα είναι ένα από τα καλύτερα που θα έχουμε κάνει ποτέ. 
Θα περπατήσουμε στα βήματα των μεγάλων εξερευνητών. Θα ακούσουμε ιστορίες άγνωστες για λαούς που ούτε τους ξέρουμε, για θεότητες που εξάπτουν τη φαντασία και μύθους που επέζησαν χιλιετίες ολόκληρες, μέχρι τις μέρες μας. 
Στη Γαλλική Πολυνησία, φροντίσαμε να μη μείνουμε πολύ στην ‘ανεπτυγμένη’ Ταϊτή, αλλά να πάμε στα δύο ωραιότερα νησιά του αρχιπελάγους, την Μoorea και τη Bora Bora, που και τα δύο είναι σαν εξωπραγματικοί ζωγραφικοί πίνακες. 
Επίτηδες έχουμε αφήσει μπόλικο ελεύθερο χρόνο στα δυό αυτά νησιά. Τι άλλο θα μπορούσε να επιθυμήσει κανείς, από το να ξαπλώσει σε μία χρυσαφένια αμμουδιά πλαισιωμένη από λυγερόκορμους κοκοφοίνικες, που αργοσαλεύουν στο αεράκι; Και με μία γαλαζοπράσινη κρυστάλλινη θάλασσα, που σου έρχεται να την πιεις στο ποτήρι!  
Oι ξεναγήσεις μας στα νησιά είναι περιεκτικές και ξεκούραστες. 
Θα δούμε καταρράκτες και θα κάνουμε εκδρομές με πλοιάρια. Θα χαζέψουμε στις ντόπιες αγορές, θα ακούσουμε μουσική και τραγούδια των ιθαγενών, θα επισκεφθούμε μουσεία. Άλλωστε, εδώ διέπρεψε και ο θρυλικός Γκωγκέν με τους θεϊκούς του πίνακες, που κοσμούν σήμερα τα μεγαλύτερα μουσεία του πλανήτη. Ξετρελαμένος με τα τροπικά τοπία και την ομορφιά των γυναικών, απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο την Πολυνησιακή ατμόσφαιρα στα αριστουργήματα του. 
Πέρα από την Ταϊτή, το αρχιπέλαγος, προσφέρει όλα όσα έχει ονειρευτεί για τον Ειρηνικό Ωκεανό ένας άνθρωπος: Η Moorea, είναι ένα νησί μαγικό. Υπέροχες παραλίες, φρέσκο ψάρι, καλύβες πάνω στην αμμουδιά και ένας απλός τρόπος ζωής με αργούς ρυθμούς. Εδώ όλα είναι κινηματογραφικά. Από μία απλή βόλτα στην αμμουδιά, μέχρι μία ολοήμερη εξόρμηση με ποδήλατο στις φυτείες ανανά, η αίσθηση είναι μοναδική. 
Η κορύφωση έρχεται με την επίσκεψη στην ανεπανάληπτη Bora Bora. Πλησιάζοντας με το αεροπλάνο το νησί αυτό, θα αναρωτηθούμε αν ονειρευόμαστε. Η Bora Bora, απλά, είναι ότι παρουσιάζουν τα πολυτελή έντυπα για τις Θάλασσες του Νότου: Δηλαδή ο παράδεισος πάνω στη Γη. Ο ωκεανός παίρνει όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου και το τοπίο με τα φοινικοδάση και με τις απότομες βουνοκορφές, δικαιώνουν την φήμη του νησιού, που έχει γίνει γνωστό παγκοσμίως για τις φυσικές του καλλονές και τους αισθησιακούς χορούς του. 
Περίληψη Πρόγραμμα
ανά ημέρα
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Μεγάλες αεροπορικές διαδρομές. 
Ελεύθερες ημέρες για μπάνια στον Ειρηνικό. 
Τουριστικές περιοχές στη Γαλλική Πολυνησία. 
Τα αξιοθέατα δεν απαιτούν ιδιαίτερη πεζοπορία. 
Καλά παραθαλάσσια ξενοδοχεία σε δωμάτια με θέα κήπο/δάσος. 
Διαδρομές σε ωραιότατα τοπία.
ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Σωστά μελετημένο πρόγραμμα που μας επιτρέπει να γνωρίσουμε διεξοδικά τη Γαλλική Πολυνησία. 
Βασικό πακέτο για να γνωρίσουμε τρία από τα πιο γνωστά νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας.
Η σχετικά μικρή διάρκεια του ταξιδιού, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο. 
Σωστά επιλεγμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία. 
Ελεύθερος χρόνος για καλύτερη και πιο προσωπική γνωριμία με τα νησιά που επισκεπτόμαστε. 
Εξαιρετική οργάνωση στην μετακίνηση μας στη Γαλλική Πολυνησία. 
ΧΑΡΤΗΣ GOOGLE
1η & 2η ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και πτήση για το Παρίσι, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.  Άφιξη και παραλαβή αποσκευών. Νέος έλεγχος εισόδου στο Παρίσι για την πτήση σας προς την Ταϊτή, στη Γαλλική Πολυνησία. Βραδινή πτήση πάνω από τους μεγάλους  ωκεανούς,  τον  Ατλαντικό  και  Ειρηνικό.  
Άφιξη το πρωί της επόμενης μέρας στον τροπικό παράδεισο, που είναι όνειρο ζωής για όλους.   Μετά τις διατυπώσεις, συνάντηση με τον οδηγό σας,  μεταφορά για ξεκούραση στο ξενοδοχείο σας. Μπορείτε να κάνετε μια προαιρετική απογευματινή  ξενάγηση στο νησί της Ταϊτής, περνώντας από τον Κόλπο Cook, όπου κατέπλευσε ο στόλος του Άγγλου εξερευνητή και να επισκεφθείτε τους τάφους των βασιλέων Pomare. Στη συνέχεια θα δείτε τους εντυπωσιακούς καταρράκτες Faarumai, τη σπηλιά Maraa και τον λόφο Taharaa με την πολύ ωραία θέα. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε τα marae, το Μουσείο της Ταϊτής και η περιήγηση σας να τελειώσει στο Μουσείο Γκωγκέν, του μεγάλου ζωγράφου που έζησε στην Γαλλική Πολυνησία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 
 
3η ΗΜΕΡΑ 
Μεταφορά στο λιμάνι και διάσχιση του πορθμού με πλοίο  για το παραδεισένιο νησί Moorea. Άφιξη, συνάντηση με τον οδηγό και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Οι μέρες  σας είναι ελεύθερες για να έχετε χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με τις εκπληκτικές ακτές της Moorea. Διανυκτέρευση. 
 
4η ΗΜΕΡΑ 
Σήμερα το πρωί μπορείτε να ξεκινήσετε για την προαιρετική σας ξενάγηση, κυριολεκτικά στον Παράδεισο! Σύντομα θα καταλάβετε ότι η Moorea είναι απερίγραπτη. Μια εικόνα ασύλληπτης ομορφιάς που θα σας συντροφεύει σε όλη σας τη ζωή. Οι κορυφές των ηφαιστείων, το πράσινο και το γαλάζιο της λιμνοθάλασσας συνθέτουν ένα θέαμα μοναδικό. Μπορείτε να κάνετε το γύρο του νησιού, για να θαυμάσετε τις παραλίες. Έχοντας ελεύθερες τις μέρες, μπορείτε να απολαύσουμε τον απόλυτο παράδεισο. Ονειρεμένες παραλίες, κρυστάλλινες θάλασσες, μαγικά ηλιοβασιλέματα, τροπική βλάστηση. Ακόμα, μπορούμε να κάνετε  βόλτα στη λιμνοθάλασσα με πλοιάριο για να θαυμάσετε τους κοραλλιογενείς βυθούς, να κολυμπήσετε στα φυσικά ενυδρεία του νησιού ή να κάνετε πεζοπορία στο εσωτερικό τμήμα του νησιού, ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση  που  κυριαρχεί  στην ενδοχώρα.  Διανυκτέρευση
 
5η ΗΜΕΡΑ 
Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την εξωτική Bora-Bora, άλλον έναν επίγειο παράδεισο της Γαλλικής Πολυνησίας. Μεταφορά στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο σας. Εδώ, μπορείτε να κάνετε ένα προαιρετικό σαφάρι με 4Χ4 για να πάρετε μια πρώτη εικόνα του νησιού και να απολαύσετε ελεύθερα ένα από τα ωραιότερα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού: Μπάνιο στις υπέροχες παραλίες, βόλτες και αγορές θα γεμίσουν ανέμελα τις μέρες σας, τόσο που δεν θα θέλετε να φύγετε! Διανυκτέρευση. 
 
6η & 7η ΗΜΕΡΑ 
Ελεύθερες μέρες για να απολαύσετε  τα εξωτικά τοπία της Bora-Bora, με τις τροπικές ακτές. Μην παραλείψετε κάνετε απολαυστικές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά για να θαυμάσετε την πολυχρωμία των τροπικών ψαριών και να περιπλανηθείτε σε τοπικές αγορές, για να βρείτε τα περίφημα Πολυνησιακά μαύρα μαργαριτάρια, που θεωρούνται τα ωραιότερα του Κόσμου. O απόλυτος παράδεισος είναι εδώ!  Διανυκτέρευση. 
 
8η ΗΜΕΡΑ 
Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση προς την Ταϊτή. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου σας ή τελευταίες αγορές εξωτικών σουβενίρ. Διανυκτέρευση. 
 
9η & 10η ΗΜΕΡΑ 
Σήμερα, νωρίς το πρωί θα αποχαιρετίσετε την Πολυνησία. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι. Άφιξη στο Παρίσι το πρωί της 10ης ημέρας. Νέος έλεγχος εσόδου για την τελική πτήση επιστροφής προς Αθήνα, όπου θα φτάσετε το βράδυ
 
10 Ημέρες
2.770 €
Διαφορά μονόκλινου:
940 €
Ελάχιστες Συμμετοχές:
2 - 4 άτομα
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων:750 €
Ξεκινήστε την ταξιδιωτική
σας εμπειρία εδώ!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Από 30 Μαρ και κάθε Τρίτη

Από Αθήνα 
Από Θεσσαλονίκη


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
• Αεροπορικά εισιτήρια 
• Oδικές μεταφορές 
• Ξενοδοχεία 3* & 4* 
• Εισιτήριο πλοίου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
• Ασφάλεια ιατρικής κάλυψης 
• Φ.Π.A. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
• Φόροι αεροδρομίων* 
• Επίναυλοι καυσίμων*  
• Φιλοδωρήματα οδηγών 
  & ξεναγών 
• Έξτρα γεύματα 
• Ξεναγήσεις 
• Αχθοφορικά ξενοδοχείων 
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, 
  τηλεφωνήματα κλπ 
• Οτιδήποτε προαιρετικό 

  *Πληρωτέα πριν 
   την αναχώρηση 
   Σύνολο 750 € 
  
Ποιοί Είμαστε
Συνειδητοποιημένο Ταξίδι
Τα νέα του Κανόνα
Επικοινωνία
Γιατί με τον Κανόνα
Συχνές Ερωτήσεις
ΚΑΝΩΝ: Τσιμισκή 130,  54621 Θεσσαλονίκη  •  Τηλ.: 2310 237066, 2310 274045 • Fax: 2310 263334 • email: [email protected]
Aριθ. Αδείας ΕΟΤ: 02552    •    ΜΗ.Τ.Ε: 0933Ε61000056500
Γίνετε φίλοι μας: ΚΑΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ    Κάντε μας like  : ΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   
Κανών, Κανόνας, Πολιτιστικά ταξίδια,Γεωγραφικές αποστολές,Γεωγραφία,Περιπέτεια,Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική,Ωκεανία,Πολικές Περιοχές,Καππαδοκία,Μικρά Ασία,Πόντος,Περσία,Βίβλος,Ιορδανία,Κασμίρ,Λαντάκ,Ιμαλάια,Βενεζουέλα,Χιλή,Νησί Πάσχα,Ινδία,Αιθιοπία,Νείλος,Περού,Αμαζόνιος,Παταγονία,Αργεντινή,Γη Πυρός,Παγετώνες,Μάγια,Γουατεμάλα,Μεξικό,Μαρόκο,Μαρόκο,Καζαμπλάνκα,Σαχάρα,Κεϋλάνη,Σρι Λάνκα,Αμμάν,Τεχεράνη,Τραπεζούντα,Σαμψούντα,Σουμελά,Κερασούντα,Εύξεινος,Μαύρη Θάλασσα.