ONLINE
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τύπος Ταξιδίου
Προορισμός
 
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ (ΑΤΟΜΙΚΟ)
    
Το νησιωτικό κράτος της Ινδονησίας, παρουσιάζει ασύλληπτη ποικιλομορφία: αδιαπέραστες ζούγκλες,  παζάρια με τοπικά προϊόντα και φρέσκα τροπικά φρούτα, μυστηριακά αρχαιολογικά μνημεία του Βουδισμού και ενεργά ηφαίστεια, δημιουργούν ένα μωσαϊκό φύσης, πολιτισμού και εξωτικής μαγείας.
Στην Ιάβα και στα ευρήματα του Borobudur, που παρέμεινε καλυμμένο για περίπου 8 αιώνες, κάτω από την τέφρα του ηφαιστείου Μέρου, μπορεί κανείς να γνωρίσει τη σημαντικότερη πυραμίδα όλης της  χώρας και ίσως πιο εντυπωσιακή Βουδιστική κατασκευή παγκοσμίως, ενώ στο Μπαλί, οι τροπικές ακτές, οι λίμνες και η οργιώδης βλάστηση, συνυπάρχουν αρμονικά με τις αναρίθμητες παγόδες και τα ινδουιστικά ιερά, σ’ ένα  εξαιρετικό  σύμπλεγμα  παρθένας φύσης και ιστορίας. Το γαλήνιο τοπίο γύρω που περιβάλλει το ενεργό ηφαίστειο Bromo, μαζί με τους δεκάδες προσκυνητές, θα σας χαρίσει μερικές από τις ομορφότερες εικόνες  της Ασίας και τέλος, στη δυτική Nusa Tenggara και το νησί Lombok, θα γνωρίσετε ένα από τα πιο ήσυχα τμήματα της Ινδονησίας. Ιδιαίτερα στο μικρό Gili Sudak, όπου απουσιάζουν τα μηχανοκίνητα οχήματα και όλες οι μετακινήσεις γίνονται μόνο με τα πόδια, θα ολοκληρώσετε με χαλάρωση το ταξίδι σας, σε μια από τις πιο πλούσιες και ενδιαφέρουσες χώρες  του Κόσμου, τόσο για τον πολιτισμό όσο και για το περιβάλλον.

Περίληψη Πρόγραμμα
ανά ημέρα
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Οι μετακινήσεις γίνονται με μικρά οχήματα ή λεωφορεία, πλοία & αεροπλάνα.
Τα ξενοδοχεία είναι μικρά και ευχάριστα.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως σε εθνικά πάρκα, στα αρχαιολογικά μνημεία και τα ηφαίστεια (Ιάβα), στα μικρότερα θρησκευτικά αξιοθέατα και στη φύση (Μπαλί & Λομπόκ).
Τα αξιοθέατα  απαιτούν μέτρια πεζοπορία, κυρίως στα ηφαίστεια και τα αρχαιολογικά μνημεία, σε ώρες που δίνουν την καλύτερη εικόνα των μνημείων.
Διαδρομές σε ωραιότατα  τοπία.
Παλιές & σύγχρονες πόλεις & πολύ φολκλόρ. 
Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη με κατάθεση  προκαταβολής, συμπλήρωση σύμβασης και αποστολή αντιγράφου  διαβατηρίου με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες μετά την επιστροφή.   
Τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα  λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, ή πολιτικών εξελίξεων, καλύπτονται από τον ταξιδιώτη.
Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια εκτέλεσης του ταξιδιού.
Οι αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να χρεώνουν την επιλογή συγκεκριμένης θέσης, ή την παροχή γεύματος και ποτών,  στο αεροσκάφος.
ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Μοναδικό ταξίδι που συνδυάζει τη γνωριμία με τα ηφαίστεια της Ιάβας και τις μοναδικές αρχαιότητες στο εκπληκτικό Borobudur. 
Επίσκεψη της Γιογκιακάρτα και της Σουραμπάγια και γνωριμία με  το εντυπωσιακό ηφαίστειο Bromo.
Στο Μπαλί, θα επισκεφτείτε ορυζώνες, ναούς και λίμνες και γαλήνια  φυσικά τοπία, ενώ στο τέλος του ταξιδιού θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να χαρείτε τις ακτές της Kuta.
Ένα ταξίδι στο νησιωτικό κράτος της Ινδονησίας και τα πολυάριθμα φυσικά και αρχαιολογικά μνημεία που βρίσκονται διάσπαρτα μέσα σε πυκνές ζούγκλες και ηφαιστειογενή οροπέδια και τροπικές ακτές. 
ΧΑΡΤΗΣ GOOGLE
1η ΗΜΕΡΑ  
Αναχώρηση από την Αθήνα / Θεσσαλονίκη για τη Γιογκγιακάρτα μέσω ενδιάμεσων σταθμών.
 
2η ΗΜΕΡΑ   
Άφιξη στη Γιογκγιακάρτα την επόμενη μέρα. Συνάντηση με τον οδηγό και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.  Διανυκτέρευση.
 
3η ΗΜΕΡΑ  
Συνάντηση με τον ξεναγό σας και αναχώρηση για τη γνωριμία σας με το ναό Borobudur του 8ου αιώνα. Η τεράστια πυραμίδα, πλούσια σε λεπτομέρειες, με 432 αγάλματα του Βούδα σε πέντε επίπεδα, απεικονίζει τους «κόσμους» των επιθυμιών, των μορφών και τη  σφαίρα των θεών. Στην κορυφή, το πανόραμα της γύρω κοιλάδας ολοκληρώνει την εντυπωσιακή εικόνα. Πλαισιώνεται από δύο μικρότερα ιερά, το Pawon και το Mendut. Πριν την επιστροφή στο ξενοδοχείο θα επισκεφτείτε με κάρο Andong το χωριό Candirejo για να γνωρίσετε τις αγροτικές συνήθειες και το εμπόριο των κατοίκων. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 
 
4η ΗΜΕΡΑ  
Νωρίς τα χαράματα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πολύβουη Surabaya  μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Συνάντηση με τον οδηγό και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.  Διανυκτέρευση.
 
5η ΗΜΕΡΑ  
Πριν τα χαράματα, αναχώρηση για το  Cemara Lawang. Φτάνοντας σε υψόμετρο 2.770 μ. και στο Penanjakan, θα περάσετε από τη «θάλασσα  άμμου» και θα έχετε την πρώτη θέα του  ηφαιστείου Bromo. Εδώ με την ανατολή θα θαυμάσετε το πιο χαρακτηριστικό γεωλογικό θέαμα της Ιάβα, με αλλεπάλληλους ηφαιστειακούς κώνους, συμπεριλαμβανομένου και του Bromo καθώς και του όρους Semeru στον ορίζοντα. Για την καλύτερη θέα βέβαια, θα φτάσετε ιππεύοντας άλογα στην κλίμακα  που οδηγεί στο χείλος του ενεργού κρατήρα.  Το πανόραμα του ηφαιστειακού παραδείσου της Ιάβας, είναι από τα πιο εντυπωσιακά σε όλη την Ασία.  Επιστροφή στη Surabaya. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
 
6η ΗΜΕΡΑ  
Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο της Surabaya. Πτήση για Ντενπασάρ του Μπαλί. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 
 
7η ΗΜΕΡΑ  
Πρωινό και συνάντηση με τον οδηγό σας. Αναχώρηση για το  χωριό Belimbing με τις κλιμακωτές καλλιέργειες ρυζιού. Έπειτα θα επισκεφθείτε το Βουδιστικό ναό Vihara Dharma Giri στο χωριό Pupuan, που είναι γνωστός για το μεγάλο επικλινή Βούδα. Όντας ηφαιστειογενές νησί,  δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν θερμές πηγές. Έτσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε στις περίφημες πηγές Air Panas στο Banjar, που βρίσκεται στη μέση της ζούγκλας. Το νερό φτάνει τους 37°. Λίγο μετά θα φτάσετε στις βόρειες ακτές του νησιού και συγκεκριμένα στην ακτή Lovina, όπου θα κάνετε στάση για γεύμα.  Θα το ανακαλύψετε ένα ακόμη από τα θαύματα της φύσης του Μπαλί. Με ύψος 45 μέτρα και πνιγμένος στη θαλερή τροπική βλάστηση  ο καταρράκτης Git Git, μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών στο βόρειο Μπαλί. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, θα επισκεφτείτε το «πλωτό» ναό Pura Ulun Danu Beratan, που είναι αφιερωμένος σε θεότητες του νερού, στη λίμνη Beratan, σε υψόμετρο 120μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η γαλήνη του ιερού, το τοπίο  που περιβάλει τη λίμνη Beratan και τα βουνά που πλαισιώνουν το Bedugul, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα φωτογενές σημείο του Μπαλί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
 
8η ΗΜΕΡΑ  
Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Lombok. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.  Διανυκτέρευση.
 
9η ΗΜΕΡΑ  
Η γνωριμία σας με τη θαλάσσια περιοχή του νοτίου  πορθμού του Λομπόκ, αρχίζει σήμερα. Μετά το πρωινό θα  επισκεφτείτε το βουνό Pengsong  και το ινδουιστικό ιερό. Θα συνεχίσετε την ξενάγηση σας στα μικρά Gilies. Τα τρία νησιά Nanggu, Sudak & Kedis, είναι γεμάτα με ιδιαίτερες ακτές, κρυστάλλινα νερά και σημεία που μπορεί εύκολα κανείς να παρατηρήσει το βυθό με μια απλή μάσκα θαλάσσης. Στη νησί  Sudak, θα έχετε χρόνο για να περπατήσετε και να κάνετε και στάση για γεύμα.  Επιστροφή, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση
 
10η ΗΜΕΡΑ   
Πρωινό ελεύθερο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για Ελλάδα μέσω ενδιάμεσων σταθμών. 
 
11η ΗΜΕΡΑ  
Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη  την 11η μέρα.
 
11 Ημέρες
1.980 €
Διαφορά μονόκλινου:
380 €
Ελάχιστες Συμμετοχές:
2 - 4 άτομα
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων:440 €
Ξεκινήστε την ταξιδιωτική
σας εμπειρία εδώ!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Αναχωρήσεις κάθε Τετάρτη

Από Αθήνα 
Από Θεσσαλονίκη


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
• Αεροπορικά εισιτήρια 
• Οδικές μεταφορές 
• Ξξενοδοχεία 4* & 5* 
• Πρωινό
  (εκτός 1ης, 2ης & 11ης ημέρας
• Περιηγήσεις & ξεναγήσεις 
• Είσοδοι μνημείων & μουσείων  
• Επίσημοι αγγλόφωνοι ξεναγοί 
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
• Ασφάλεια ιατρικής κάλυψης 
• ΦΠΑ 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
• Φόροι αεροδρομίων* 
• Επίναυλοι καυσίμων* 
• Βίζα Ινδονησίας* 
• Αχθοφορικά ξενοδοχείων 
• Φιλοδωρήματα οδηγών 
  & ξεναγών 
• Προσωπικά έξοδα, 
  ποτά, τηλεφωνήματα κλπ 
• Οτιδήποτε προαιρετικό 

*Πληρωτέα πριν 
  την αναχώρηση. 
  Συνολικό κόστος 440 €
Ποιοί Είμαστε
Συνειδητοποιημένο Ταξίδι
Τα νέα του Κανόνα
Επικοινωνία
Γιατί με τον Κανόνα
Συχνές Ερωτήσεις
ΚΑΝΩΝ: Τσιμισκή 130,  54621 Θεσσαλονίκη  •  Τηλ.: 2310 237066, 2310 274045 • Fax: 2310 263334 • email: [email protected]
Aριθ. Αδείας ΕΟΤ: 02552    •    ΜΗ.Τ.Ε: 0933Ε61000056500
Γίνετε φίλοι μας: ΚΑΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ    Κάντε μας like  : ΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   
Κανών, Κανόνας, Πολιτιστικά ταξίδια,Γεωγραφικές αποστολές,Γεωγραφία,Περιπέτεια,Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική,Ωκεανία,Πολικές Περιοχές,Καππαδοκία,Μικρά Ασία,Πόντος,Περσία,Βίβλος,Ιορδανία,Κασμίρ,Λαντάκ,Ιμαλάια,Βενεζουέλα,Χιλή,Νησί Πάσχα,Ινδία,Αιθιοπία,Νείλος,Περού,Αμαζόνιος,Παταγονία,Αργεντινή,Γη Πυρός,Παγετώνες,Μάγια,Γουατεμάλα,Μεξικό,Μαρόκο,Μαρόκο,Καζαμπλάνκα,Σαχάρα,Κεϋλάνη,Σρι Λάνκα,Αμμάν,Τεχεράνη,Τραπεζούντα,Σαμψούντα,Σουμελά,Κερασούντα,Εύξεινος,Μαύρη Θάλασσα.