ONLINE
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τύπος Ταξιδίου
Προορισμός
 
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
    

Η Νέα Ζηλανδία, πλαισιώνεται από εκπληκτική φύση που είναι και το μεγαλύτερο ατού της χώρας. Οι ιστορίες των ιθαγενών Μαορί και των ευρωπαίων κατακτητών, μέσα στη γη των ηφαιστείων και των παγετώνων, τα πανύψηλα βουνά και τα απίστευτα εύκρατα τοπία, θερμοπίδακες και ατέλειωτες ακτές που φιλοξενούν πληθώρα θαλάσσιας πανίδας αλλά και πόλεις με υπέροχη ατμόσφαιρα και οργάνωση, συνθέτουν την εικόνα μιας από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Ωκεανίας.
Επισκέψεις στο βόρειο και στο νότιο νησί, γεωθερμικά εδάφη με geysers, σπήλαια και καταπράσινα δάση. Σωστή ισορροπία μεταξύ φυσικών μνημείων και πόλεων. Αποκορύφωμα του ταξιδιού η επίσκεψη στο πιο διάσημο φιόρδ της χώρας, το περίφημο Milford Sound.
Το ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία είναι μία βουτιά σε έναν άλλο κόσμο, με σπουδαιότερο πλεονέκτημα, τη σχετικά σύντομη διάρκεια του, που το κάνει πιο οικονομικό και πιο προσιτό στον Έλληνα ταξιδιώτη.
Ταξίδι μακρινό, απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ζήσουν υπέροχες εμπειρίες σε μαγικά τοπία και παραμυθένιους τόπους. Νησιά ηφαιστειογενή, με απότομα βουνά και άγρια ενδοχώρα, με απόμακρες παραλίες, εύφορες πεδιάδες, προφυλαγμένους κόλπους, κορφές και κοιλάδες, καταρράκτες και ακρωτήρια. Εδώ θα περπατήσουμε στα βήματα των μεγάλων εξερευνητών. Θα ακούσουμε ιστορίες άγνωστες για λαούς που ούτε τους ξέρουμε, για θεότητες που εξάπτουν τη φαντασία και μύθους που επέζησαν χιλιετίες ολόκληρες, μέχρι τις μέρες μας.
Η Νέα Ζηλανδία είναι από τις πιο απομακρυσμένες χώρες του πλανήτη και βρίσκεται ολόκληρη μέσα στην Εύκρατη Ζώνη. Αποτελείται από δύο νησιά, που έχουν τις απλές ονομασίες Βόρειο Νησί και Νότιο Νησί. 
Αυτό που θα μας εντυπωσιάσει, είναι η σπηλιά του Waitomo, με τις πυγολαμπίδες της και οι θερμοπίδακες του Whakarewarea, που εκτοξεύονται δημιουργώντας ένα αλλόκοτο και μεγαλοπρεπές θέαμα.  Θα πάρουμε λοιπόν μία καλή γεύση της Νέας Ζηλανδίας, γιατί ερχόμενοι εδώ κάτω, θα ήταν κρίμα να περιοριστούμε μόνο σε ένα-δυό αξιοθέατα. Πότε θα έχουμε ευκαιρία να ξανακάνουμε ένα τόσο μακρινό ταξίδι;
.

Περίληψη Πρόγραμμα
ανά ημέρα
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το ταξίδι αυτό περιλαμβάνει πολλά φυσικά, αλλά και σύγχρονα αξιοθέατα.
Εύκολες οδικές διαδρομές σε ωραιότατα τοπία.
Μεγάλες αεροπορικές αποστάσεις.
Πολύ καλά ξενοδοχεία.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε φυσικά μνημεία και εθνικά πάρκα.
Κάποια αξιοθέατα απαιτούν εύκολη πεζοπορία.

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Σύντομο και σωστά μελετημένο πρόγραμμα που μας επιτρέπει να γνωρίσουμε διεξοδικά τη Nέα Ζηλανδία.
Πολύ καλή τιμή για τόσο μακρινό και πολυήμερο ταξίδι, που περιλαμβάνει τα πάντα. 
Πλούσιες και επεξηγηματικές ξεναγήσεις.
Εξαιρετική οργάνωση στην μετακίνηση μας στη Νέα Ζηλανδία.
Περιλαμβάνονται οι είσοδοι σε όλα τα μνημεία, τα μουσεία και τα εθνικά πάρκα.
Επίσκεψη σε μερικά από τα ωραιότερα και πιο ενδιαφέροντα μέρη του Νότιου Ημισφαιρίου. 
Διαμονή σε σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία.
Η κρουαζιέρα στο συγκλονιστικό Milford Sound
Σωστή επιλογή της εποχής μακριά από τα πλήθη των τουριστών και με καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες. 
Πολύ καλά γεύματα.
Εκδρομή στους θεαματικούς θερμοπίδακες της Rotorua.
Η επίσκεψη στην εντυπωσιακή δυτική ακτή του Νότιου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας.
Η γνωριμία μας με το γοητευτικό Wellington.
Η επίσκεψη στο διάσημο πλέον σπήλαιο του Waitomo.
Έμπειρος συνοδός με άριστες γνώσεις.
Μικρό και ευέλικτο γκρουπ λίγων ατόμων.
ΧΑΡΤΗΣ GOOGLE

1η & 2η ΗΜΕΡΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας/Θεσσαλονίκης και πτήση μέσω ενδιάμεσων σταθμών για το Auckland στο βόρειο Νησί, τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Νέας Ζηλανδίας.

3η ΗΜΕΡΑ
Άφιξη το απόγευμα στο Auckland, πολυπληθέστερη πόλη της χώρας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση μετά το πολύωρο ταξίδι μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ
Πρωινή ξενάγηση στην «πόλη των ιστίων» που είναι η μεγαλύτερη και πιο πολυσύχναστη πόλη της Νέας Ζηλανδίας. Θα διασχίσουμε την περίφημη γέφυρα του λιμανιού. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την κορυφή του βουνού Εδέμ. Πρόκειται για ένα ανενεργό ηφαίστειο, με πανοραμική θέα στην πόλη και τα λιμάνια. Από εδώ κατανοεί κανείς την ηφαιστειακή ιστορία του Auckland, το οποίο βρίσκεται πάνω σε 52 αδρανείς ηφαιστειακούς κώνους, με νεότερο το ηφαίστειο του νησιού Rangitoto στην είσοδο του λιμανιού Waitemata. Από εδώ θα κατευθυνθούμε προς τη μοντέρνα εμπορική περιοχή του Parnell με πολλά από τα ιστορικά κτήρια σήμερα να φιλοξενούν καταστήματα με αντίκες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε τη γραφική διαδρομή στην προκυμαία του Tamaki. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ
Πρωινή αναχώρηση για να επισκεφθούμε το σπήλαιο Waitomo, παγκοσμίως γνωστό για τις χιλιάδες πυγολαμπίδες, που μετατρέπουν τον θόλο σε έναστρο ουρανό. Η τεχνική που έχουν αναπτύξει η πυγολαμπίδες, με τα φωσφορίζοντα βακτήρια, προσελκύει τα έντομα μέσα στο σκοτάδι. Συνέχεια για τη «σήραγγα» Fitzgerald Glade, το περίφημο δάσος που σκεπάζει τους δρόμους με την πυκνή βλάστηση. Άφιξη στη Rotorua, όπου κατοικούν οι περισσότεροι ιθαγενείς Maori. Θα ξεναγηθούμε στο γεωθερμικό πεδίο Whakarewarea με τα επιβλητικά γκέιζερ, θερμοπίδακες νερού που πετάγονται πολλά μέτρα από το έδαφος, καθώς και το Κέντρο Τεχνών και Δημιουργημάτων των Maori, για να γνωρίσουμε τον πολιτισμό τους. Οι ιθαγενείς Maori προστατεύονται πλέον από την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας και διατηρούν αναλλοίωτες τις μακραίωνες λαϊκές παραδόσεις τους. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ
Σήμερα αποχαιρετούμε τη Rotorua. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα, Wellington. Η πρωτεύουσα είναι σχετικά μια μικρή πόλη, με πληθυσμό 400 χιλ. κατοίκους. Οι αποστασίες είναι μικρές, με πολλούς από τους κατοίκους να πηγαίνουν όχι με τα αυτοκίνητά τους αλλά περπατώντας στα γραφεία τους. Άφιξη στο αεροδρόμιο και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ
Σήμερα θα κάνουμε την τελευταία μας γνωριμία με το βόρειο νησί. Θα ανεβούμε στο όρος Victoria για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα. Τα περισσότερα από τα τοπία, είναι γνωστά μέσα από κινηματογραφικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών. Η κοιλάδα Hutt, το Kaitoke και το Isen, καθώς και η Weta, είναι σημεία όπου κατασκευάστηκαν πολλά αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για το Ottago και το υπέροχο Queenstown. Γνωστό για την κοιλάδα Gibston, που διατρέχει ο ποταμός Kawarau, τα περίφημα οινοποιεία με τα τοπικά κρασιά και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, το Queenstown, είναι η πιο εντυπωσιακή πόλη του νότιου νησιού και η "πρωτεύουσα της περιπέτειας" της Νέας Ζηλανδίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ
Πρωινή αναχώρηση για το εκπληκτικό Milford Sound. Θα επισκεφθούμε ένα από τα ωραιότερα εθνικά πάρκα της Γης, το Εθνικό Πάρκο της Χώρας των Φιόρδ, που έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς με συγκλονιστικά τοπία. Θα γνωρίσουμε το Milford Sound, ωραιότερο φιόρδ της Νέας Ζηλανδίας κάνοντας βόλτα με πλοίο στο φιόρδ, που οι ακτές, οι καταρράκτες, οι κόλποι και οι χιονισμένες πλαγιές του, συνθέτουν ένα εκπληκτικό θέαμα, που θυμίζει τοπία της Βόρειας Ευρώπης. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ
Ελεύθερη μέρα στο Queenstown. Μπορείτε να ανεβείτε στο λόφο με το τελεφερίκ για να θαυμάσετε την απίστευτη θέα, ή να δοκιμάσετε ένα από τα πολλά διάσημα αθλήματα της περιοχής, όπως bungee jumping, rafting κ.α. Διανυκτέρευση.

11η & 12η ΗΜΕΡΑ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ελλάδα, μέσω ενδιάμεσων σταθμών. Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της 12ης ημέρας.

12 Ημέρες
3.690 €
Διαφορά μονόκλινου:
880 €
Ελάχιστες Συμμετοχές:
15 - 22 άτομα
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων:890 €
Ξεκινήστε την ταξιδιωτική
σας εμπειρία εδώ!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ
1 - 12 Μαρ
Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
• Αεροπορικά εισιτήρια
• Oδικές μεταφορές
• Ξενοδοχεία 4*
• Ημιδιατροφή 
• Είσοδοι μνημείων & μουσείων
• Είσοδοι εθνικών πάρκων
• Aρχηγός
• Επίσημοι ξεναγοί
• Αχθοφορικά ξενοδοχείων
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Ασφάλεια ιατρικής κάλυψης
• Έντυπα
• Φ.Π.A.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
• Φόροι αεροδρομίων*
• Επίναυλοι καυσίμων*
• Γεύματα
• Φιλοδωρήματα
  οδηγών & ξεναγών
• Προσωπικά έξοδα,
  ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Οτιδήποτε προαιρετικό

*Πληρωτέα πριν την αναχώρηση. 
 Συνολικό κόστος 850 € 
Ποιοί Είμαστε
Συνειδητοποιημένο Ταξίδι
Τα νέα του Κανόνα
Επικοινωνία
Γιατί με τον Κανόνα
Συχνές Ερωτήσεις
ΚΑΝΩΝ: Τσιμισκή 130,  54621 Θεσσαλονίκη  •  Τηλ.: 2310 237066, 2310 274045 • Fax: 2310 263334 • email: info@kanon.gr
Aριθ. Αδείας ΕΟΤ: 02552    •    ΜΗ.Τ.Ε: 0933Ε61000056500
Γίνετε φίλοι μας: ΚΑΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ    Κάντε μας like  : ΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   
Κανών, Κανόνας, Πολιτιστικά ταξίδια,Γεωγραφικές αποστολές,Γεωγραφία,Περιπέτεια,Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική,Ωκεανία,Πολικές Περιοχές,Καππαδοκία,Μικρά Ασία,Πόντος,Περσία,Βίβλος,Ιορδανία,Κασμίρ,Λαντάκ,Ιμαλάια,Βενεζουέλα,Χιλή,Νησί Πάσχα,Ινδία,Αιθιοπία,Νείλος,Περού,Αμαζόνιος,Παταγονία,Αργεντινή,Γη Πυρός,Παγετώνες,Μάγια,Γουατεμάλα,Μεξικό,Μαρόκο,Μαρόκο,Καζαμπλάνκα,Σαχάρα,Κεϋλάνη,Σρι Λάνκα,Αμμάν,Τεχεράνη,Τραπεζούντα,Σαμψούντα,Σουμελά,Κερασούντα,Εύξεινος,Μαύρη Θάλασσα.