ONLINE
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τύπος Ταξιδίου
Προορισμός
 
ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
    
Στο νότιο τμήμα του Περσικού Κόλπου, το Άμπου Ντάμπι - πλούσιο από τα πετρέλαια του - πλουσιότερο, πιο εξελιγμένο και πιο εκλεπτυσμένο από το Ντουμπάι, είναι ο προορισμός του εξαιρετικού αυτού ταξιδιού.
Μια πολιτιστική εξόρμηση στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με στόχο την επίσκεψη και ιδιωτική ξενάγηση στο εντυπωσιακό μουσείο του Λούβρου. Συγχρόνως, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ετήσια Διεθνή Έκθεση Τέχνης Abu Dhabi Art Fair, αλλά και να θαυμάσουμε από κοντά την μεγαλοπρεπή πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που 
προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες για να θαυμάσουν την υπερσύγχρονη αρχιτεκτονική και τα εκπληκτικά μουσεία της. 
 
Μεγάλη σημασία στο ταξίδι αυτό έχει ο αριθμός των ταξιδιωτών. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα γκρουπ του Κανόνα έχουν γύρω στα 15 άτομα και όταν συναντάμε άλλα ελληνικά γκρουπ με 40 και 50 άτομα, η ποιοτική διαφορά είναι εμφανής. 
Άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι λεπτομερείς επισκέψεις σε μουσεία, κάτι που δεν υπάρχει μέχρι τώρα στην ελληνική αγορά, μια και όλα τα ελληνικά γκρουπ που πηγαίνουν στις χώρες του Κόλπου, περιορίζονται σε ψώνια και περιηγήσεις στις σύγχρονες πόλεις. 
 
Περίληψη Πρόγραμμα
ανά ημέρα
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Το ταξίδι αυτό περιλαμβάνει κυρίως αστικές διαδρομές. 
Καλά ξενοδοχεία. 
Θεαματικές παλιές και σύγχρονες πόλεις. 
Πολλά μουσεία. 
Αξιοθέατα κυρίως Ελληνιστικής, Αραβικής και σύγχρονης εποχής. 
ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Μικρό και ευέλικτο γκρουπ λίγων ατόμων. 
Το καλύτερο και πλουσιότερο πρόγραμμα της Ελληνικής αγοράς. 
Πλούσιες και επεξηγηματικές ξεναγήσεις. 
Περιλαμβάνονται είσοδοι σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία.  
Πολύ καλά ξενοδοχεία. 
Επίσκεψη στο ανάκτορο του Εμίρη, Qasr al Watan. 
Iδιωτική ξενάγηση στο Λούβρο του Άμπου Ντάμπι. 
Άνετο και σωστά μελετημένο πρόγραμμα για πλήρη γνωριμία με την πόλη. 
Έμπειρος συνοδός με άριστες γνώσεις. 
ΧΑΡΤΗΣ GOOGLE

1η ΗΜΕΡΑ 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης/Αθήνας και πτήση για το Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα, αλλά και πλουσιότερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Άφιξη αργά το απόγευμα. Μετά τις διατυπώσεις, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.  


2η ΗΜΕΡΑ 
Χτισμένο πάνω σε ένα νησί, το Άμπου Ντάμπι εντυπωσιάζει για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική του, που του έχει χαρίσει μια θέση στο παγκόσμιο αρχιτεκτονικό στερέωμα. Μετά το πρωινό μας λοιπόν, θα ξεκινήσουμε για μια ολοήμερη ξενάγηση της πρωτεύουσας των Εμιράτων: Θα κινηθούμε πάνω στην Corniche - τη διάσημη παραλιακή λεωφόρο – και θα επισκεφθούμε το πολυτελέστατο μεγάλο τέμενος Sheikh Zayed, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα του Κόσμου, κτισμένο από κατάλευκο μάρμαρο. Θα συνεχίσουμε για το περίφημο Emirates Palace - ένα ξενοδοχείο-παλάτι που παραπέμπει στης Χίλιες και Μια Νύχτες, τους ουρανοξύστες Etihad Towers και θα κλείσουμε τη γνωριμία μας με την εντυπωσιακή αυτή πόλη, με επίσκεψη στο μεγαλειώδες παλάτι Qasr Al Watan με τις πολυτελείς αίθουσες και τις συλλογές των δώρων του Εμιρη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Για δείπνο, προτείνουμε ένα από τα εξαιρετικά εστιατόρια της πόλης. Διανυκτέρευση. 

3η ΗΜΕΡΑ 
Συνεχίζουμε και σήμερα τη γνωριμία μας με την συναρπαστική πρωτεύουσα του πλούτου, κάνοντας μια επίσκεψη στο ασύλληπτο μουσείο Le Louvre Abu Dhabi, του πρώτου παγκόσμιου μουσείου του Αραβικού Κόσμου, που αποτελεί έναν ύμνο στην γεωμετρία και την αρχιτεκτονική. Το μουσείο εντυπωσιάζει με μια πολύπλοκη γεωμετρική κατασκευή που αποτελείται από 7.850 άστρα σε διάφορα μεγέθη, τοποθετημένα σε οκτώ διαφορετικές στρώσεις, από την οποία όταν περνά ο ήλιος, δημιουργείται στο εσωτερικό του κτιρίου ένα εντυπωσιακό  εφέ με την ονομασία  “βροχή φωτός”. Υποδοχή από έναν από τους επιμελητές του μουσείου και θα έχουμε ιδιωτική ξενάγηση μόνο για το δικό μας γκρουπ. Οι συλλογές του μουσείου απευθύνονται σε ανθρώπους διαφόρων ηλικιών και ηπείρων και παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε ο θεατής να εκτιμά τις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές ομοιότητες, καθώς και τις διαφορές στο χώρο και το χρόνο. Θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε κατ’ιδίαν τα έργα τέχνης του μουσείου. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στα φημισμένα εμπορικά κέντρα της πόλης, όπως το Marina Mall, ή για προαιρετική επίσκεψη σε κάποιο άλλο μουσείο. Eπίσης μπορείτε να κάνετε προαιρετική επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση Τέχνης, όπου παρουσιάζονται εκθέσεις έργων τέχνης από όλο τον Κόσμο, ομιλίες από επιμελητές σπουδαίων παγκόσμιων μουσείων και πρόγραμμα καλλιτεχνικών ανταλλαγών, αγορών και δημοπρασιών. Διανυκτέρευση.


4η ΗΜΕΡΑ 
Το πρωί θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη το απόγευμα. 

4 Ημέρες
1.048 €
Διαφορά μονόκλινου:
290 €
Ελάχιστες Συμμετοχές:
15 - 25 άτομα
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων:322 €
Ξεκινήστε την ταξιδιωτική
σας εμπειρία εδώ!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ

21 - 24 Νοε 


Από Αθήνα
Από Θεσσαλονίκη


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
• Αεροπορικά εισιτήρια 
• Oδικές μεταφορές 
• Ξενοδοχεία 5*  
• Πρωινό καθημερινά  
• Αρχηγός από
  την Ελλάδα 

• Επίσημοι ξεναγοί 
• Eίσοδοι μουσείων & μνημείων 
• Ιδιωτική ξενάγηση στο Λούβρο 
• Έντυπα 

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Ασφάλεια ιατρικής κάλυψης

• Αχθοφορικά ξενοδοχείων 
• Φ.Π.Α. 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
• Φόροι αεροδρομίων
• Επίναυλοι καυσίμων 
• Γεύματα  

• Φιλοδωρήματα οδηγών 
  & ξεναγών 
• Ποτά & προσωπικά έξοδα 
• Οτιδήποτε προαιρετικό 


Ποιοί Είμαστε
Συνειδητοποιημένο Ταξίδι
Τα νέα του Κανόνα
Επικοινωνία
Γιατί με τον Κανόνα
Συχνές Ερωτήσεις
ΚΑΝΩΝ: Τσιμισκή 130,  54621 Θεσσαλονίκη  •  Τηλ.: 2310 237066, 2310 274045 • Fax: 2310 263334 • email: [email protected]
Aριθ. Αδείας ΕΟΤ: 02552    •    ΜΗ.Τ.Ε: 0933Ε61000056500
Γίνετε φίλοι μας: ΚΑΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ    Κάντε μας like  : ΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   
Κανών, Κανόνας, Πολιτιστικά ταξίδια,Γεωγραφικές αποστολές,Γεωγραφία,Περιπέτεια,Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική,Ωκεανία,Πολικές Περιοχές,Καππαδοκία,Μικρά Ασία,Πόντος,Περσία,Βίβλος,Ιορδανία,Κασμίρ,Λαντάκ,Ιμαλάια,Βενεζουέλα,Χιλή,Νησί Πάσχα,Ινδία,Αιθιοπία,Νείλος,Περού,Αμαζόνιος,Παταγονία,Αργεντινή,Γη Πυρός,Παγετώνες,Μάγια,Γουατεμάλα,Μεξικό,Μαρόκο,Μαρόκο,Καζαμπλάνκα,Σαχάρα,Κεϋλάνη,Σρι Λάνκα,Αμμάν,Τεχεράνη,Τραπεζούντα,Σαμψούντα,Σουμελά,Κερασούντα,Εύξεινος,Μαύρη Θάλασσα.