ONLINE
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τύπος Ταξιδίου
Προορισμός
 
ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ (Ατομικό)
    
Εξωτισμός, χρυσές αμμουδιές, οργιώδης βλάστηση και ατμόσφαιρα περιπέτειας, χαρακτηρίζουν το νησιωτικό σύμπλεγμα του Ινδικού Ωκεανού.
Οι Σεϋχέλλες είναι 115 τροπικά νησιά διάσπαρτα στη θάλασσα, από 4 ως 10 μοίρες νότια του Ισημερινού. Στο μεγαλύτερο νησί Mahé βρίσκεται η πρωτεύουσα Victoria, μια μικρή πόλη, που είναι το οικονομικό κέντρο της χώρας. Εδώ θα βρει κάνεις τη μεγάλη κεντρική αγορά με τοπικά προϊόντα και θα γνωρίσει την κρεολή κουλτούρα.
Η ποικιλία της φύσης στα νησιά είναι εκπληκτική. Τα δύο Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO που υπάρχουν στις Σεϋχέλλες  είναι - τι άλλο - φυσικού ενδιαφέροντος: το δάσος Vallée de Mai στο Praslin, με την τεράστια  καρύδα Coco-de-mer και το Aldabra, με τη δεύτερη μεγαλύτερη κοραλλιογενή ατόλη παγκοσμίως.
Η διαμονή στο κέντρο του Mahé, διευκολύνει στην πρόσβαση στις ακτές και τις αγορές. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στην τοπική γλώσσα Σεσελουά, εξερευνήστε τα τροπικά νησιά  Praslin και La Digue και τις υπέροχες ακτές Lazio, d'Argent και Intendance και απολαύστε έναν τροπικό παράδεισο που όμοιος του δεν υπάρχει πουθενά.
 
Περίληψη Πρόγραμμα
ανά ημέρα
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Οι μετακινήσεις στο ξενοδοχείο γίνονται με μικρό όχημα.
Πολύωρες πτήσεις.
Το ξενοδοχείο είναι παραθαλάσσιο και ευχάριστο.
Το ενδιαφέρον στη χώρα επικεντρώνεται κυρίως σε εθνικά πάρκα, τη φύση και τη θάλασσα τις εξωτικές παραλίες και τα άγρια ζώα.
Μερικές από τις προαιρετικές δραστηριότητες απαιτούν μέτρια πεζοπορία, κατά τις ώρες που δίνουν την καλύτερη εικόνα των μνημείων, παρόλο που οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι ανεβασμένες.
Διαδρομές σε ωραιότατα  τοπία.
Παλιές & σύγχρονες πόλεις & πολύ τοπικό φολκλόρ. 
Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη με κατάθεση  προκαταβολής, συμπλήρωση σύμβασης και αποστολή αντιγράφου  διαβατηρίου με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες μετά την επιστροφή.   
Τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα  λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, ή πολιτικών εξελίξεων, καλύπτονται από τον ταξιδιώτη.
Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια εκτέλεσης του ταξιδιού.
Οι αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να χρεώνουν την επιλογή συγκεκριμένης θέσης, ή την παροχή γεύματος και ποτών, στο αεροσκάφος.
ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Ένα άνετο ταξίδι στο αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών όπου μπορείτε να συνδυάσετε γνωριμία με τα φυσικά τοπία του Ινδικού και το ιδιαίτερο φολκλόρ της περιοχής. 
Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη των ακτών που είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας. Θα σας μαγέψουν οι εντυπωσιακές εικόνες,  από τους  πολυάριθμους γρανιτένιους ογκόλιθους που βρίσκονται διάσπαρτοι σε τροπικές ακτές με  λευκή άμμο και σμαραγδένια νερά,  με φόντο το καταπράσινο δάσος, με τους κοκκοφοίνικες σε πολλά σημεία να ακουμπούν τη θάλασσα. Αρκετές ημέρες για να επεκταθείτε στα γειτονικά νησιά.
ΧΑΡΤΗΣ GOOGLE
1η & 2η ΗΜΕΡΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας/Θεσσαλονίκης και πτήση για το νησί Mahé των Σεϋχελλών μέσω ενδιάμεσων σταθμών. Άφιξη στις Σεϋχέλλες την δεύτερη ημέρα. Συνάντηση με τον οδηγό και μεταφορά στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο σας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και γιατί όχι, μια πρώτη βουτιά στις ακτές του Ινδικού. Διανυκτέρευση.


3η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα. Σήμερα μπορείτε να κάνετε γύρο του Mahé, ενός καταπράσινου ορεινού νησιού, καλυμμένο από τροπική βλάστηση. Η εντυπωσιακή αγορά της μικρής πρωτεύουσας Victoria είναι το σημείο που πωλούνται ψάρια και φρέσκα φρούτα από όλο το νησί. Στο οίκημα της ιεραποστολής θα έχετε την καλύτερη θέα του τροπικού αυτού νησιού. Η ιεραποστολή φρόντιζε τα παιδιά που εγκαταλείφθηκαν στις Σεϋχέλλες μετά την κατάργηση της δουλείας και τους δίδασκε την καλλιέργεια καφέ και βανίλιας, ενώ ήταν ελεύθερα να εγκαταλείψουν το ίδρυμα μετά τα 16 έτη. Σήμερα λίγα σώζονται από το ιστορικό αυτό οίκημα, στο οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ είχε απολαύσει το τσάι της, κατά την επίσκεψη της στο νησί, όταν οι Σεϋχέλλες ήταν ακόμη Βρετανική αποικία.  Τα αρώματα της κανέλας και των άγριων λουλουδιών, κάνουν ακόμη πιο απολαυστική αυτή τη στάση. Θα δείτε επίσης την ακτή Takamaka, το τεχνητό νησί  Eden και το Beau Vallon.  Επιστροφή και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.


4η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στον τροπικό παράδεισο των Σεϋχελλών, για να απολαύσετε την κρυστάλλινο θάλασσα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη διάσημη ακτή Beau Vallon με τα πολλά καταστήματα. Ακόμη μπορείτε να κάνετε μια πεζοπορική εκδρομή στο μονοπάτι Mare aux Cochons, για να ανακαλύψετε μπαχαρικά όπως κανέλα και μοσχοκάρυδο, φυτά καφέ και άλλα. Στο μονοπάτι μπορεί να δείτε μεταξύ άλλων και τα πτηνά Bulbul ή το σπάνιο γαλάζιο περιστέρι Στην κορυφή, περνώντας από το χωριό Port Glaud, θα έχετε θέα των νησιών Therese και Conception. Επιστροφή και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 

5η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό και άλλη μια ελεύθερη μέρα, για να γνωρίσετε και άλλες παραδεισένιες γωνιές του νησιωτικού συμπλέγματος. Μπορείτε να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή στο γειτονικό νησί Praslin και να κάνετε snorkellinig στην υπέροχη ακτή Lazio στο βόρειο τμήμα του νησιού, 6 χλμ από το Côte d’Or. Το τμήμα προς τη χερσόνησο, είναι λιγότερο βαθύ (περίπου 2 με 3 μέτρα) με πληθώρα κοραλλιών κατά μήκος ενός βραχώδους φυσικού φράγματος.  Επίσης μπορείτε να κάνετε μια εκδρομή στο σημείο που βρίσκονται οι διάσημες γιγαντιαίες χελώνες των Σεϋχελλών, μερικές από τις οποίες φτάνουν και τα 300 κιλά. Οι χελώνες αυτές είναι το σήμα κατατεθέν τυ αρχιπελάγους και ζουν μόνομ εδώ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 

6η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για μπάνιο σε μια από τις παραλίες του Mahé. Aν θέλετε, μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο άλλο νησί, όπως το νησί La Digue. Η ακτή Source d'Argent είναι ίσως η πιο θρυλική παραλία στις Σεϋχέλλες. Λευκή άμμος, φοίνικες, γαλαζοπράσινα νερά και εντυπωσιακοί σκούροι βράχοι από γρανίτη. Η παραλία είναι ιδανική για snorkelling. Η λιμνοθάλασσα είναι ρηχή με ελάχιστα κοράλλια, ωστόσο μπορείτε να δείτε πολλά ψάρια, όπως το ψάρι πεταλούδα και το ψάρι σκαντζόχοιρος και σπανιότερα εμφανίζονται μικρές χελώνες. Το Anse Source d'Argent είναι μια σειρά από 11 παραλίες και κολπίσκους. Μην προτιμήσετε την πρώτη  που είναι πιο πολυσύχναστη, αλλά συνεχίστε μέχρι την τελευταία παραλία, που έχει και τα καλύτερα νερά. Επιλέξετε την ώρα όταν η άμπωτη θα έχει υποχωρήσει για να απολαύσετε το θέαμα. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε επίσκεψη και στα κοντινά και μικρότερα νησιά Coco  και Félicité, που είναι όλα τμήματα του θαλάσσιας προστατευόμενης ζώνης των Σεϋχελλών. Επιστροφή και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 

7η & 
8η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό ελεύθερο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ελλάδα μέσω ενδιάμεσων σταθμών. Άφιξη στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της 8ης ημέρας.

 
8 Ημέρες
Από 990 €
Διαφορά μονόκλινου:
490 €
Ελάχιστες Συμμετοχές:
2 - 4 άτομα
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων:390 €
Ξεκινήστε την ταξιδιωτική
σας εμπειρία εδώ!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Κάθε Σάββατο

Από Αθήνα 
Από Θεσσαλονίκη


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
• Αεροπορικά εισιτήρια
• Οδικές μεταφορές
• Ξενοδοχεία 4* 
• Πρωινό
• Περιηγήσεις - ξεναγήσεις
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Ασφάλεια ιατρικής κάλυψης
• ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Φόροι αεροδρομίων*
• Επίναυλοι καυσίμων*
• Γεύματα
• Προσωπικά έξοδα,
  ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Φιλοδωρήματα
  οδηγών & ξεναγών
• Οτιδήποτε προαιρετικό

* Πληρωτέα πριν
  την αναχώρηση. 
  Σύνολο 390 €

  Από Θεσσαλονίκη
  
επιβάρυνση: 140 €
Ποιοί Είμαστε
Συνειδητοποιημένο Ταξίδι
Τα νέα του Κανόνα
Επικοινωνία
Γιατί με τον Κανόνα
Συχνές Ερωτήσεις
ΚΑΝΩΝ: Τσιμισκή 130,  54621 Θεσσαλονίκη  •  Τηλ.: 2310 237066, 2310 274045 • Fax: 2310 263334 • email: [email protected]
Aριθ. Αδείας ΕΟΤ: 02552    •    ΜΗ.Τ.Ε: 0933Ε61000056500
Γίνετε φίλοι μας: ΚΑΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ    Κάντε μας like  : ΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   
Κανών, Κανόνας, Πολιτιστικά ταξίδια,Γεωγραφικές αποστολές,Γεωγραφία,Περιπέτεια,Ευρώπη,Ασία,Αφρική,Αμερική,Ωκεανία,Πολικές Περιοχές,Καππαδοκία,Μικρά Ασία,Πόντος,Περσία,Βίβλος,Ιορδανία,Κασμίρ,Λαντάκ,Ιμαλάια,Βενεζουέλα,Χιλή,Νησί Πάσχα,Ινδία,Αιθιοπία,Νείλος,Περού,Αμαζόνιος,Παταγονία,Αργεντινή,Γη Πυρός,Παγετώνες,Μάγια,Γουατεμάλα,Μεξικό,Μαρόκο,Μαρόκο,Καζαμπλάνκα,Σαχάρα,Κεϋλάνη,Σρι Λάνκα,Αμμάν,Τεχεράνη,Τραπεζούντα,Σαμψούντα,Σουμελά,Κερασούντα,Εύξεινος,Μαύρη Θάλασσα.